Praktiske opplysninger: Andre opplysninger

Generell informasjon

Praktiske opplysninger
Andre opplysninger

 

Reiserabatter
For medlemmer av NTF som skal reise med fly, vises det til avtale som er inngått med Bennett BTI Nordic. Bestilling gjøres på telefon 22 59 78 00. Reisen kan kun betales med Visa, så husk å ha kortnummeret klart.

Det vises for øvrig til NSBs og flyselskapenes ordinære rabattordninger.

Fradrag ved skatteligningen
Det er antatt at tannleger har krav på fradrag for utgifter til deltakelse i kurs og foredrag som arrangeres utelukkende med sikte på å gi tannlegene påkrevet orientering om emner av faglig art. Utgifter som kan trekkes fra, er kursavgiften, reiseutgifter, kost og eventuelle utgifter til opphold.

Ved beregning av reiseutgifter, er det billettpris med vanlig offentlig befordringsmiddel som legges til grunn. Reise med egen bil vil bare godtas når det er forbundet med store ulemper å nytte rutegående befordring. Bilutgiftene vil i så fall regnes etter kr 1,40 per km (reise mellom hjem og «arbeidssted»).

Ved møter eller kurs der det ikke er nødvendig med overnatting, beregnes bare kostgodtgjørelse. Næringsdrivende med regnskapsplikt må legitimere sine utgifter. Det er ikke lenger tilstrekkelig å vise til statens satser.