Fortell oss hva dere mener!

NTF skal gjennomføre en helt ny medlemsundersøkelse etter sommeren. Målet er å få en oppdatert innsikt i sammensetningen av medlemsmassen, hva som opptar våre medlemmer og hva de syns om den jobben foreningen gjør.

Medlemsundersøkelsen er rettet mot alle yrkesaktive medlemmer og blir sendt ut per e-post i slutten av august. Ansvarlig for medlemsundersøkelsen, organisasjonssjef Thomas Eide Holmen, forteller at NTF har bygget opp en helt ny undersøkelse fra bunnen av.

– Vi går for en kortere undersøkelse som gjennomføres oftere. På den måten får vi et mer oppdatert bilde av hva som skjer ute i medlemsmassen og på den jobben NTF gjør. Vi håper at dette også vil øke andelen medlemmer som svarer.

Det vil ta kun fem til syv minutter å svare på medlems­undersøkelsen, og NTF planlegger å gjennomføre den hvert andre år fra og med 2023.

Generalsekretær Morten Harry Rolstad understreker hvor viktig det er å få innsikt i hva som opptar medlemmene.

– Vi håper våre medlemmer benytter muligheten til å svare på undersøkelsen, sier Rolstad. - NTF har som mål å samle alle tannleger i en forening som ivaretar deres interesser, og det er mye som skjer rundt oss som vil kunne påvirke både foreningen og hvert enkelt medlem. Medlemsundersøkelsen vil gi oss viktige tilbakemeldinger på den jobben foreningen gjør, og hva vi bør prioritere å jobbe videre med de neste årene. Fortell oss hva dere mener, understreker han.

Spørsmål?

Har du spørsmål til medlemsundersøkelse kan du kontakte organisasjonssjef Thomas Eide Holmen på e-post teh@tannlegeforeningen.no.