Mia Grundstrøm i Colosseum Tannlege er kåret til «CEO of the year»

Foto: Colosseum Tannlege.

Administrerende direktør Mia Grundstrøm i Colosseum Tannlege er kåret til «CEO of the year» i Europa, i kategorien Dental Services Industry, heter det i en pressemelding fra Colosseum. Kåringen gjøres årlig av The CEO Magazine. (https://www.europeanceo.com/awards-2023/ ).

Juryen sier at Grundstrøm har vist ydmykhet, styrke og solid lederskap som administrerende direktør i en bransje som lenge har vært dominert av menn. Mias suksess er en refleksjon av hvem Mia er som person, noe som også er tydelig gjennom respekten hun høster fra sine ansatte og kolleger som øverste leder for Colosseum Tannlege i Norge, heter det videre i begrunnelsen.

– Jeg er svært ydmyk over å vinne prisen som årets CEO i tannhelsebransjen i Europa. Men først og fremst er jeg stolt av å lede en virksomhet som Colosseum Tannlege, med et team som står på og leverer kvalitet til våre pasienter hver eneste dag. Som leder fokuserer jeg på å gi medarbeidere muligheter til utvikling. Dyktige og motiverte kollegaer bidrar til et godt arbeidsmiljø, som igjen fører til fornøyde og lojale kunder, sier Mia Grundstrøm.

Som leder må man våge å ansette folk med mer kunnskap enn deg selv. Dette er ikke alltid en selvfølge for alle ledere. Å dele kunnskap gir deg alltid det doble tilbake. Mitt mantra er at kunnskap i seg selv ikke er makt, men at delt kunnskap gir styrke og en verdi som løfter både deg og virksomheten til neste nivå, fortsetter Grundstrøm.