Nye ansatte

Ny økonomi- og regnskapskonsulent – Wenche Kjernsval

Wenche Kjernsval er ny økonomi- og regnskapskonsulent i NTFs sekretariat. Foto: privat.

NTF ønsker Wenche Kjernsval velkommen som ny økonomi- og regnskapskonsulent i sekretariatet. Hun kommer fra en stilling som regnskapskonsulent i Nippon Gases AS og har før det jobbet 20 år i byggebransjen med økonomi, regnskap og HR. Wenche startet i sekretariatet i september og vil i stor grad overta stillingen til Møyfrid Rødøy, som går av med pensjon ved utgangen av 2022. Vi har stilt Wenche noen spørsmål for å bli litt bedre kjent med henne:

Hvem er du og hvor kommer du fra?

Jeg er født og oppvokst rett utenfor Lillestrøm, og etter mange år i Oslo og på Fjellhamar har jeg nå flyttet tilbake til Lillestrøm. Jeg er gift og har to barn, som begge har flyttet hjemmefra. Eldste datter er sykepleier og jobber på Haukeland, og yngstemann er student.

Hva er det viktigste du kan bidra med inn til NTF?

Med min varierte bakgrunn håper jeg å kunne bidra faglig med å løse oppgaver på en effektiv og god måte, samt å kunne støtte organisasjonen der det måtte oppstå et behov. Jeg ønsker også å bidra sosialt for å ivareta det gode arbeidsmiljøet her i sekretariatet.

Hvilke forventninger har du til jobben og foreningen?

Jeg synes det er spennende med en variert arbeidshverdag, og det er jeg helt sikker på at jeg får her. NTF er en mindre organisasjon enn jeg er vant til, og det betyr ofte at man må «trå til» på ulike områder. Jeg kommer til å lære mye nytt og er åpen for alle utfordringer. Ingen oppgaver er for store og ingen for små!

Vi er veldig fornøyde med at vi har fått Wenche om bord og ønsker henne hjertelig velkommen til NTF og sekretariatet!

Ny fagsjef – Camilla Hansen Steinum

Camilla Hansen Steinum er ny fagsjef i NTF. Foto: Fotograf Sturlason.

Camilla Hansen Steinum tiltrådte fra 1. januar 2023 som ny fagsjef i NTFs sekretariat, avdeling Fag og kommunikasjon. Hun kommer fra stilling som spesialrådgiver i samme avdeling og overtar etter Kirsten Ahlsen som gikk av med pensjon ved utgangen av 2022. Vi er glade og stolte over å ha Camilla med oss videre i sekretariatet og ønsker lykke til i den nye jobben!