Learning Suite er blitt ny plattform for etterutdanning i NTF:

Bedre og billigere

NTFs fagavdeling har fra og med høsten 2017 byttet ut Fronter mot Learning Suite som plattform for Tannlegenes systematiske etterutdanning (TSE). Dette har gjort tingene enklere for brukerne og billigere for NTF.

F17-09-018.eps

Slik ser det ut når du er logget inn som kursdeltaker på NTFs TSE Modul 9: Endodonti.

I midten av september er tre TSE-moduler i gang, mens en fjerde er rett rundt hjørnet. Det samme gjelder høstens kurs i implantatprotetikk. Alle de fem kursene tar i bruk det nye systemet, og brukerne er godt fornøyd. Tilbakemeldingen er at det nye systemet er lett å bruke. Alle NTFs nettbaserte kurs ligger også på den nye plattformen.

- Deltakerne logger seg inn med medlemsnummeret i NTF, via Min side på NTFs nettsted, forteller NTFs rådgiver for e-læring, Øyvind Huseby. Der finner de «Mine kurs» som de har tilgang til.

Huseby har gjennomført korte opplæringssekvenser i det nye systemet, med kursdeltakere som skulle ta det i bruk denne høsten. Det har vist seg at de fleste kunne ta det i bruk uten hjelp og veiledning.

- At systemet er enkelt å bruke gjør at NTFs fagavdeling får færre henvendelser fra brukere som trenger hjelp. En annen ting som er positivt for NTF er at vi sparer mye penger ved overgangen fra Fronter til Learning Suite. Overgangen har gitt oss en bedre løsning, som samtidig er billigere, avslutter Øyvind Huseby, som er godt fornøyd med overgangen til nytt system.

Ellen BeateDyvi