Nordmøre og Romsdal Tannlegeforening inviterer til

Operakurs

For tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer. Faglig påfyll og sosialt samvær under operafestuken i Kristiansund.

F17-10-031.eps

Forestillingen Kiss me Kate er kjent for flott musikk og suverene dansescener.

Nordmøre og Romsdal Tannlegeforening inviterer til Operakurs med spesialist i oral protetikk, Martin Janda, og operaforestillingen Kiss me Kate.

Dette er kurset for deg som vil fa? med deg mange verdifulle kliniske tips, som du kan begynne å bruke med det samme du kommer tilbake til klinikken. Av og til synes man at visse oppgaver er kompliserte og at det burde finnes en lettere måte å gjøre det på. Hvordan gjør andre det? Kurset består av korte teoretiske avsnitt som forklarer hvorfor vi gjør som vi gjør, med kliniske arbeidsganger. På kurset får du tips for både fast, avtakbar og implantatprotetikk. Kurset er rikt illustrert med bilder.

Tid

2.-3. februar 2018

Kursholder

F17-10-032.eps

Martin Janda

Martin Janda er odont.dr, övertandläkare og spesialist i oral protetik i Folktandvården i Lund, Sverige. Han er også Honorary professor ved Universitetet i Hong Kong, der han blant annet hjelper til med deres forskning om implantatkomplikasjoner. Han har også fått Svenska Tandläkarsällskapets pris både fra Forssbergs Dentals Stipendiefond og pris som beste foreleser.

Kursinnhold

- Hvordan får jeg et provisorium til å se godt ut og holde?

- Bittregistrering

- Effektiv frilegging

- Avtrykkstakning

- Sementering med usynlige grenser

- Og mye mer

Sted

Thon Hotel, Kristiansund

Opera

Fredag 2. februar på Festiviteten: Forestillingen Kiss me Kate.

Cole Porters musikal Kiss me Kate er kjent for sin flotte musikk og spenstige dansenummer. Når teaterregissøren Fred Graham og hans teatertrupp skal sette opp Shakespeares teaterstykke Troll kan temmes, viser det seg å bli alt annet enn enkelt. Det byr på forviklinger av ulik art når det nærmer seg premiere. I februar får musikalen en lokal vri, med mange kjente Kristiansundsfjes på scenen

Påmeldingsfrist

15. januar

Mer informasjon og påmelding

For mer informasjon og påmelding, kontakt Lise Furset,

e-post: nrtannlege@gmail.com