Tannlegetidende, nye apper for iOS og Android:

Tidende-appene er her

Nå er Tidendes nye apper for iOS og Android klare til bruk. De heter Tannlegetidende, og er designet for best mulig leseopplevelse på nettbrett og telefon.

F15-09-030.eps

I appen velger man hvilke Tidende-utgaver man vil laste ned.

De nye applikasjonene heter Tannlegetidende og du laster dem ned i henholdsvis Appstore og Google Play. Som medlem i Tannlegeforeningen kan du deretter logge deg inn med samme brukernavn og passord som du benytter i medlemsportalen til NTF.

Appene gir deg alt redaksjonelt innhold fra Tidendes papirutgave: Vitenskapelige artikler og annet fagstoff, aktueltsaker, faste spalter, kommentarer og debatt og medlemsinformasjon fra NTF.

Applikasjonen er designet for å gi best mulig leseopplevelse på nettbrett og telefon. Fonter og design er valgt for optimal utnyttelse, og det er anledning til å velge ulike bokstavstørrelser samt nattmodus. Applikasjonen gir også anledning til å bokmerke innhold du er spesielt interessert i.

F15-09-031.eps

Et eksempel på hvordan en side fra en vitenskapelig artikkel ser ut i iPad-versjonen av Tannlegetidende.

Du kan lese og søke i alle utgaver av Tidende tilbake til 2002, som på nettstedet www.tannlegetidende.no. Fra årgangene 1997 - 2001 finnes innholdsfortegnelser og en begrenset del av innholdet.

Appene inneholder produktannonser fra annonsører som har valgt å annonsere her, eventuelt i tillegg til at de annonserer i Tidendes papirutgave. Stillingsannonser og andre rubrikkannonser som finnes i Tidendes papir- og nettutgave er ikke inkludert i innholdet i appen.

Har du tilbakemeldinger eller spørsmål om applikasjonene, kontakt: tidende@tannlegeforeningen.no.