Rune Solheim

Den 11. september 2014 forlot Rune Solheim oss, 47 år gammel. Vår alles sunshine og kontrollsjef. Rune fikk kreft for to år siden. Etter behandling fortsatte han å jobbe helt frem til det ble for tungt.

Rune var fra første studiedag et naturlig midtpunkt i både sosiale og faglig sammenheng. Han var en dyktig student og en super venn både til hverdag og fest.

Rune hadde en meget god økonomisk sans og var både nøyaktig og etterrettelig. Dette gjorde at han fungerte som kasserer og økonomiansvarlig i de fleste sammenhenger. Ingen var bedre når en regning skulle gjøres opp eller et regnskap skulle skrives. Rune holdt styr på både kredit og debet når vi andre var mest opptatt av om vi fikk forskuddslån i Bergen Bank. Rune var styremedlem i Tannlegenes Gjensidige Sykeavbruddskasse i lengre tid både som styremedlem og i valgkomiteen.

Det som kjennetegnet Rune mest var hans varme hjerte. Han hadde alltid tid til folk og den gode samtalen. Han lyttet gjerne og delte gjerne av seg selv. Han var alltid til stede i øyeblikket og gav full oppmerksomhet. Det var alltid fantastisk å treffe Rune. Etter kort tid så var det som om vi aldri hadde vært fra hverandre og var tilbake til vennskapet fra studietiden.

Det er ubeskrivelig trist å miste en så kjær og god venn som Rune. Vi husker og skal huske alle fine opplevelser vi delte.

Våre tanker går til Runes elskede Vibeke, Vilde og Stine. De har mistet en mann og en far som var hel ved.

For superduperkull Bergen 87-92

Harald Strømme
Atle Hagli