Magnus Bernard Whatley

Vår kjære venn og kollega, Magnus Bernard Whatley, født 17.mai 1981, døde brått 9.april 2014. Magnus var på fjelltur til toppen Steigtind i Nordland da en tragisk fallulykke inntraff. Magnus døde av skadene han pådro seg og ble funnet av letemannskaper dagen etter. Magnus ble gravlagt i Såner kirke i Vestby 25.april og det ble også avholdt en minnestund for ham i Bodø Domkirke mandag 28.april.

Magnus var ferdigutdannet tannlege fra Oslo i 2010 og kom til Bodø etter endt utdannelse. Han var svært aktiv og fikk snart venner i flere forskjellige miljøer. Magnus var en ivrig turgåer og har vært på flere av de majestetiske fjelltoppene som omkranser Bodø. Han var også en lidenskapelig seiler, spilte tennis, klatret og var medlem av Bodø sykkel- og triatlonklubb. I tillegg var han varamedlem i styret i Nordland tannlegeforening.

Magnus var en person som alltid stilte opp for andre og var mer opptatt av andres vel enn sitt eget. For ham var nei et sjeldent ord. Han minnes som en svært snill, raus og samvittighetsfull person av de som var så heldig å bli kjent med han.

Magnus brant for så mye og var mester i å utnytte døgnets timer til det fulle. Effektivt og med sin perfeksjonistiske innstilling gikk han løs på de fleste arbeidsoppgaver - både når det gjaldt private og jobbrelaterte gjøremål. Oppussingsprosjektet av leiligheten hans, som han drev med helt på egenhånd de siste årene, bar preg av nettopp dette; perfeksjon til fingerspissene. Magnus var nevenyttig og man lot seg lett imponere av hva han fikk til. Døren i hans flotte hjem stod alltid åpen for vennene hans.

Magnus er dypt savnet.

Våre tanker går til hans nærmeste familie, kjæreste og venner.

Styret Nordland Tannlegeforening