Holmenkollsymposiet 2013:

Nykommer med suksess

Møtelokalet er spesialrigget med et av nordens største lerret, pluss førsteklasses lysteknikk. Foto: Kristin Aksnes.

Tannlegeforeningen arrangerte sitt andre Holmenkollsymposium 18. og 19. mars i år. Arrangement ble holdt på Holmenkollen Park Hotell Rica mandag og tirsdag rett etter Holmenkollsøndagen. Symposiet ble fulltegnet i løpet av få dager, og trakk 470 deltakere, noe som er maksimal kapasitet for konferansehotellet.

Temaet i år var oralkirurgi. De 19 foredragsholderne dekket de fleste sider av kirurgi i tannbehandling, og symposiet har i ettertid fått svært gode tilbakemeldinger.

Holmenkollsøndagen - Therese Johaug vant kvinnenes tremil. Foto: YayMicro.

- Tanken bak å lage et symposium, er å få et fagfelt belyst fra mange ståsteder og fra flere faglige vinkler, sier utdanningssjef i NTF, Øyvind Asmyhr.

- Tilbakemeldingene fra deltakerne viser at den kliniske vinklingen mot allmenntannlegen blir svært godt mottatt. Konseptet har slått så godt an at dette vil bli et fast kursarrangement, på samme måte som det danske årlige symposiet. I år var det dessuten mange flere som valgte å overnatte fra søndag til mandag, og få med seg søndagens Holmenkollarrangementer, sier Asmyhr.