PÅ NETT

Mer nytt på Tidendes nettsted

Tidende lanserte nytt nettsted i januar i år. Etter noen måneders drift var det på tide å evaluere og justere.

Det som er nytt nå er at sakene som er kommentert av leserne kommer tydeligere frem ved at de tre sist kommenterte vises på forsiden, øverst til høyre, sammen med nettnyhetene. Derfra kan man også komme til en side hvor oversikten over alt som er kommentert vises og er gjort søkbart, både kronologisk og etter hyppighet. Videre kan en nå se hvor mange kommentarer en sak har fått ved at det står et tall i parentes bak de sakene som er kommentert. Dette fremkommer i innholdsfortegnelsen til den aktuelle utgaven av Tidende.

Nytt er også at personer som vil kommentere stoff på nettet må oppgi e-postadresse, og at når en har kommentert får en se en tydeligere kvittering enn tidligere.

En annen videreutvikling er at alle bokomtaler som er publisert i Tidende nå er samlet. Oversikten finnes under Innhold, Bokomtaler; hvor en kan sortere både etter alfabet og etter sist publisert, pluss at en kan søke i eget felt.

Det er også lagt til rette for å kunne publisere video på Tidendes nettsted fra nå av, og det er laget en versjon av nettstedet for iPad. Utgangspunktet for denne er nettutgaven, med noen tilpasninger.

Til slutt vil vi nevne at søkefunksjonen er ytterligere forbedret. Da gjenstår bare å ønske velkommen til www.tannlegetidende.no