Forum for oral rehabilitering

For mange har det vært et savn å ikke ha en møteplass hvor tannleger kan komme sammen og gå igjennom pasientbehandlinger, spesielt behandlinger som har vært opplevd som vanskelige.

Faggruppen for protetikk og bittfunksjon ved Det odontologiske fakultet i Oslo ønsker å forandre på dette. Vi inviterer alle tannleger til deltakelse i «Forum for Oral Rehabilitering» den siste torsdagen hver måned i Geitmyrsveien 69 i auditorium 2 mellom kl. 17.00 og 19.00.

For en presentasjon av et kasus stilles maksimum 20 minutter til disposisjon. Denne tiden innbefatter en etterfølgende diskusjon. En viktig kjøreregel vil være at negativ kritikk i det åpne forum vil bli ansett som uakseptabelt. Den enkelte som har overvunnet en angst for å presentere for en forsamling skal være trygg på positiv støtte.

Kasus kan ta utgangspunkt i et problem av periodontal, kariologisk, protetisk, kjeveortopedisk, endodontisk eller kirurgisk art, eller en kombinasjon av flere fagdisipliner.

Vi vil oppfordre kolleger å tilrettelegge kasuspresentasjonen slik at den kan egne seg som publikasjon i NTFs Tidende, og bidrar gjerne med assistanse til dette. En veiledning for utforming av kasuspresentasjon i NTFs Tidende er omtalt i januar-utgaven (nr. 1) på side 56, og på Tidendes nettsted www.tannlegetidende.no

Det tas også sikte på å selektere årets tre beste kasuspresentasjoner som et programinnslag på NTFs årlige landsmøter i samarbeid med NTFs fagnemnd.

Alle som ønsker å presentere et pasientkasus bes sende (helst i denne rekkefølgen) enten en e-post til jokstad@odont.uio.no, alternativt send per faks 22 85 23 90, eller per telefon 22 85 22 91 (professor Asbjørn Jokstad). Presentasjonslisten vil bli fylt opp etterhvert som deltakere melder seg på. Se også vår hjemmeside: www.odont.uio.no/protetikk/forum

Vi tar sikte på å presentere fem pasientkasus i løpet av en kveld. I tillegg vil kveldens sponsor gi en 15 minutter presentasjon og bekoste en lettere bevertning i pausen.

Deltakelsen er gratis. Vel møtt!

Neste møte: Torsdag 25. mars kl. 1700 i Geitmyrsveien 69, Auditorium 2