NM i golf for tannleger

Årets NM ble avviklet på Kvitfjell Golfbane den 23. august 2002. Det var som vanlig også en tekniker og ledsager-/sponsorklasse. Mesterskapet ble kombinert med «Opus Open» den påfølgende lørdag, og de som måtte ha ytterligere påfyll ble også med søndag i «Kvitfjell Open», hvor for øvrig ny banerekord ble satt med 72 slag av en junior. Paul Taraldsen ble nr. 3, gratulerer.

Folket bodde meget standsmessig på Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell, og stemningen på og utenfor banen var helt upåklagelig. Dette ble heller ­ikke forverret av at været var praktfullt ­alle tre dagene, og at Gudbrandsdalen fremstod på sitt vakreste.

Resultatene var som følger:

Slag – tannleger

1. 87 slag: Gaute Kommedal – mester for ­andre gang.

2. 88 slag: Jan Dalbakk

3. 92 slag: Dagfinn Holtan

4. 94 slag: Svein Tveter

5. 95 slag: Gunnar Haugen

6. 95 slag: Audun Laukeland

7. 97 slag: Pål Rydning

8. 99 slag: Asbjørn Åsberg

Stableford – tannleger

1. 31 p: Helga Alnes

2. 29 p: Jon Glorvigen

3. 29 p: Einar Iversen

Tekniker – nettoslag

1. 77 slag: Randi Dalbakk

2. 79 slag: Ulf Bjerke

Ledsager – sponsor – Stableford

1. 35 p: Lasse Moe

2. 34 p: Kirsti Jaråker

3. 32 p: ­Anne Marte Ingeberg

­Alle førstepremier, unntatt ledsagergruppen, var et fullpensjonsopphold på Gudbrandsgard for to personer fra fredag til søndag. ­Alle vant en flaske vin og et deltakerglass, samt mye annet fra et bugnende premiebord.

I tillegg til mange gaver fra leverandører, var Nobel Biocare, Strømmen dental, Gudbrandsgard samt undertegnede sponsorer, og jeg takker oss alle.

Jeg takker dess­uten ­alle for deltakelsen og den nærmest euforiske stemningen. Det var rett og slett en glede å få delta, samt å få arrangere dette. Det er slett ­ikke ­bare sol i Drøbak og Vestfold, og det er faktisk mulig å ha det riktig bra nord for Sinsenkrysset.

PerBaust Berntsen