Tidende i fulltekst på nettet

Tidende har fra 1997 hatt eget nettsted. Innholdsfortegnelse og sammendrag på engelsk er rutinemessig lagt ut for hvert nummer. Fra og med nr. 11 i år ligger Tidende med alt innhold i fulltekst på Internett. I løpet av året legges også tidligere nummer av 2002-årgangen ut. Tidligere utgivelser blir å finne under vignetten «Søk i arkivet» på «Årsindeks». Ny søkefunksjon gjør det nå mulig med søk i fritekst i tillegg til at man kan søke på forfatter og nøkkelord.

Tidende har ingen egen nyhetsside, men man kan klikke seg inn fra hovedsi den til foreningens nyhetsside. Videre er det fra hovedsiden tilgang til stillings- og rubrikkannonser, kollegiale henvisninger og annonser fra tannteknikere samt en oppdatert kurskalender.

Sammendrag på engelsk gjelder kun fagartiklene og arkiveres etter årgang. Personer som ønsker å skrive fagartikler eller annet fagrelevant stoff, vil finne veiledninger ved å klikke på «For forfattere», mens annonsepriser, frister og utgivelsesplan er lagt under knappen «For annonsører». Lenker til relevante organisasjoner og tidsskrifter, til de nordiske odontologiske lærestedene og til diverse andre nyttige adresser, f.eks. NIOM, Helsetilsynet og Sosial- og helsedirektoratet finnes både på Tidendes og NTFs nettsted.

I en innkjøringsperiode vil det kunne oppstå problemer, og redaksjonen vil gjerne ha tilbakemeldinger og kommentarer på hvordan det nye nettstedet fungerer.