Frisk debatt i Trondheim

Flere politikere ville debattere tannhelse i forbindelse med Midtnorgemøtet i Trondheim 24. april. De var uenige om mange ting. Men uansett hvem som vinner valget til høsten: Holder politikerne det de lover får tannlegene henvisningsrett om ikke lenge.

Valgkampen er i gang, og politikerne ønsker å markere seg der de kan. Da Sør-Trøndelag tannlegeforening inviterte til debatt om tannhelse i forbindelse med Midtnorgemøtet kom de mannsterke for å presentere seg og sitt parti.

Fra venstre: Debattleder Hans -Christian Vadseth fra First House, 1.nestleder i FrP og leder i justiskomiteen, Per Sandberg, stortingskandidat Thorild Aarbergsbotten (H), medlem av Stortingets kommunal- og forvaltningskomité Jorodd Asphjell (Ap), parlamentarisk nestleder i SV Snorre Valen, og tannlegeforeningens president, Camilla Steinum. Foto: Kristin Aksnes.