Tidendes nye nettsted

Fra og med Tidende nummer 1, 2010 er vi på nettet på en ny måte. Ny layout, mulighet for leserne til å kommentere publisert stoff, nettnyheter og bannerannonser er det mest synlige av det nye.

Samtidig er det viktig å understreke at det er papirversjonen av Tidende som fortsatt er vår basis, og at Tidendes papirutgave er utgangspunktet for nettversjonen av Tidende. I tillegg har vi muligheten til å komme med nyheter når vi vil, fremfor å måtte vente til neste utgivelse av papirversjonen av Tidende. Og nå kan vi også tilby våre produktannonsører velkommen med bannerannonser på Tidendes nettsted.

Under det nye som synes på nettet, ligger det en ny teknisk plattform. Her har det skjedd mye, som ikke synes på overflaten. Det som imidlertid synes, i tillegg til det som allerede er nevnt, er at vi kommer med en egen tilpasset nettversjon av Tidende for håndholdte enheter.

Følg oss forresten gjerne på Twitter og Facebook også. Der, som her, heter vi Tannlegetidende.