Husk NPE-fristen 1. februar

Alle selvstendig næringsdrivende tannleger må innen 1. februar 2010 gi den årlige meldingen til Norsk pasientskadeerstatning, skriver NTFs nettsted. 

Meldingen er enkel å foreta. Det er bare endringer som medfører litt arbeid. Hvis alt er som i fjor ligger alle opplysninger inne i systemet, og du er bare noen få tastetrykk unna å ha gjort hele jobben. 

Det er ansvarlig for foretaket som skal foreta innmeldingen for 2010 ved gå inn på nettstedet til NPE www.npe.no og følge linken Innmeldig privat sektor, som finnes oppe til høyre på inngangssiden.

NPE har også sendt en påminnelse per e-post til alle tannleger som er registrert i ordningen. 

Som følge av at ny erstatningsordning for pasientskader i privat helsetjeneste ble gjort gjeldende fra 1. januar 2009, fikk privat helsepersonell plikt til årlig å melde om sin virksomhet og betale tilskudd til Norsk pasientskadeerstatning. Melding skal gjøres innen 1. februar hvert år. Samtidig er plikten for helsepersonell til å tegne privat forsikring falt bort.