Snakk om etikk

Etikk på NTFs landsmøte

NTFs etikkråd

Vi i NTFs etikkråd ønsker deg hjertelig velkommen til å snakke med oss på landsmøtet. Her finner du representanter fra Etikkrådet som gjerne svarer på spørsmål, veileder etter beste evne og diskuterer etiske problemstillinger. Kom innom vår møteplass på NTFs torg for en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Også i år vil vi diskutere aktuelle etiske problemstillinger. Torsdag 2. november fra 12.15-12.30 vil nestleder i etikkrådet, Mariann Saanum Hauge, snakke i NTFs møtesone om forslaget til nye etiske regler som legges frem for representantskapet senere i høst.

Vår spalte Snakk om etikk i Tidende leses av mange, og dette er vi stolte av! Inspirasjon til temaer vi tar opp i denne spalten får vi blant annet gjennom tilbakemeldinger og erfaringer fra dere som besøker oss under landsmøtet. Slik kan vi bedre belyse dagsaktuelle temaer og bidra til å oppdatere regelverket.

Er det noe du savner å få belyst? Har du etiske eller moralske dilemmaer i din hverdag som du vil dele med oss?

Noen ganger er kanskje ikke vi i NTFs etikkråd de rette til å svare, men da kan vi prøve å hjelpe deg videre for å finne svar på problemstillingen du har.

Vi ber om at saker holdes anonymisert, dette sikrer deg en bedre objektiv tilbakemelding.

Vi ser fram til å møte deg!

Godt landsmøte!