Nytt nettbasert kurs om trygdestønad

F16-01-049.eps

NTF lanserer nytt kurs for tannleger om trygdestønader - det såkalte HELFO-kurset.

På årets representantskapsmøte ble det vedtatt at de nettbaserte kursene skal være obligatoriske for alle yrkesaktive medlemmer. Vi lanserer nå det nyeste av våre nettbaserte kurs.

Hvor stødig er du i HELFOs 15 innslagspunkter?

I vårt nye, nettbaserte kurs vil du til enhver tid finne oppdatert informasjon om pasientenes refusjonsrettigheter og de gjeldene takstene. Kurset er mer et oppslagsverk enn et tradisjonelt kurs, og inneholder kasus og forslag til mulige løsninger. Kurset gjennomføres i sin helhet på nettet. Kurset avsluttes med en eksamen. Når denne er bestått vil timene dine automatisk overføres til din kursprofil hos NTF.

Ny plattform for nettbaserte kurs

Det nye TANK-kurset lanseres samtidig som vi går over på en ny plattform for våre nettbaserte kurs. Vi håper medlemmene blir fornøyd med både kurset og den nye løsningen.

Alle de nettbaserte kursene våre er GRATIS for medlemmer og kan gjennomføres når som helst på døgnet, fra en hvilken som helst PC med nettilgang.

Mer informasjon om våre nettbaserte kurs, samt link til registrering/deltakelse finner du her: https://www.tannlegeforeningen.no/Kurs-og-utdanning/Nettbaserte-kurs/default.aspx

https://www.tannlegeforeningen.no/Kurs-og-utdanning/Nettbaserte-kurs/Kurs-for-tannleger-i-trygdestnad.aspx