Annonsehai 1881

Jeg vil informere/advare andre medlemmer i NTF om frekke annonsehaier, som denne gangen var fra opplysningen 1881.

Denne selgeren har flere ganger prøvd å komme gjennom på telefon til meg før jul, men i en travel førjulstid så har jeg ikke prioritert å ringe tilbake til vedkommende. Han klarer likevel å få tak i meg en av dagene og informerer meg om at 1881.no har endret sitt oppsett slik at jeg nå MÅ betale mine 6 000 kroner for å stå oppført hos de som tannlege. Jeg stiller spørsmål ved dette siden jeg aldri tidligere har betalt noe for å være oppført der. Mitt argument var at så lenge man har fasttelefon fra Telenor så må de ha meg oppført i katalogene sine. Gule sider derimot eies av Findexa og her må vi tannleger betale for å stå oppført.

Denne selgeren sier derimot at jeg nå MÅ betale for å stå oppført hos 1881. Dette ble nytt for cirka ett år siden sier han. Han er så «sleip» at han til og med veileder meg på telefonen, sender en mail, ringer opp igjen og sier at jeg bare må svare OK på mailen så er avtalen i boks. Og jeg skal få avtalen til halv pris med link til Facebook og hjemmesiden vår messer han videre.

Dette gjør jeg først, i overtalelsens ånd. Idet jeg har trykket på «send»-tasten får jeg en dårlig magefølelse og ringer opp igjen. Denne gangen er jeg HELT sikker på at jeg aldri har betalt for å stå oppført hos 1881.no før og det vil jeg fortsatt ikke gjøre! De kan umulig slette meg når jeg har et fasttelefonabonnement fra Telenor!

Selgeren innrømmer nå at de ikke vil det, men at jeg ikke vil være søkbar under fanen «tannleger». Det er helt i orden for min del siden de fleste finner oss via Google eller Gule sider-appen. Jeg ber ham slette avtalen så fort som mulig og sier at jeg føler meg lurt til å gjøre denne avtalen. Nå er han plutselig svært lite hyggelig og sender en frekk mail tilbake etter at han har slettet avtalen.

Det er sikkert OK for mange tannleger å stå oppført under «tannleger» hos 1881.no, men jeg er ganske sikker på at det er mange som meg som ikke trenger dette, men som kan bli lurt til å tro at dette er nødvending..

ThereseKorstadhagen