For fulle hus:

Behandlingsplanlegging

For annet år på rad trakk sekvensen Behandlingsplanlegging fulle hus i varemessens storsal. Her bød et opplagt pnel oga en dreven moderator på faglig innsikt og god underholdning.

F14-11-100.eps

Sekvensen Behandlingsplanlegging trakk fulle hus i varemessens storsal.

Konseptet går ut på å presentere varierte kasi hvor deltakerne i et tverrfaglig panel diskuterer funn, diagnoser og behandlingsopplegg ut fra sitt faglige ståsted.

Moderator var Kjetil Reppen, og i panelet satt spesialister innen fire fagfelt: Hans R. Preus, spesialist i periodonti, Hans Jacob Rønold, spesialist i oral protetikk, Tor Egil Westberg, universitetslektor i kariologi og gerodontologi og Dag Ørstavik, spesialist i endodonti, alle underviser ved Universitetet i Oslo.

F14-11-101.eps

Moderator for behandlingsplanleggingen var Kjetil Reppen.

Det som var spesielt i denne sekvensen var at kursdeltakerne ble invitert inn i diskusjonen. Publikum kunne stille spørsmål på SMS til panelet og fikk også selv spørsmål om behandlingsalternativer hvor de kunne stemme med mentometerknapper. Resultatene kom opp som søyler på en storskjerm, og diskusjonene både før avstemmingen og etterpå skapte liv og god stemning i salen.

Diskusjonen dreide seg om hva som er faglig forsvarlig, hvilke muligheter som finnes og hvilke som ikke finnes. I noen kasi ble det også vist hva som ble gjort og sluttresultatet.

F14-11-102.eps

Det var både engasjement og god stemning i salen.

En såpass engasjerende og populær sekvens som dette, kan gjentas med hell på neste års landsmøte.

KristinAksnes 

Tekst og foto: