Hurtigrutekurset

Maskinell instrumentering i endodonti
F14-01-034.eps

Rita Kundzina.

Et forelesnings- og «hands-on»-kurs

Kursgiver

Rita Kundzina, 1.amanuensis i endodonti, Institutt for klinisk odontologi, UIT Norges Arktiske Universitet

Kursbeskrivelse

Deltakerne vil få anledning til å utvide sine basiskunnskaper i endodonti med spesielt fokus på kavitetsåpning og moderne preparerings- og rotfyllingsteknikker. ProTaper NextTM roterende prepareringssystem og GuttaCore TM «crosslinked» guttaperka obturator for rotkanalfylling vil bli demonstrert og praktisert «hands-on». Kursdeltakerne vil få tilgang til utstyr, plastblokker og nødvendige instrumenter og materialer.

ProTaper Next er den nyeste innovasjon til Protaper ® Universal. Det er en effektiv løsning for endoutøvere som søker et allsidig, fleksibelt system som skal håndtere det store flertallet av rotfyllingsbehandlinger.

«Crosslinking» er en veletablert vitenskapelig prosess som forbinder polymerkjedene og forvandler guttaperka ved å gjøre det sterkere, samtidig som den beholder sine beste egenskaper.

Kurset vil bli gitt på engelsk.

Om kurset

Kurset starter med registrering fra kl. 1300 og umiddelbar oppstart av kurset. Avgang fra Bodø kl. 1500. Kurset fortsetter til ca kl 1730 med pause fram til middag kl. 2000. Ved midnatt seiler vi inn i Trollfjorden med ekstra arrangement på dekk! Neste morgen fortsetter kurset kl. 0900 til kl. 1130. Avslutter seilasen med lunsj ombord, og ankomst Tromsø kl. 1430.

Tid

Torsdag 20. mars 2014 og

Fredag 21. mars 2014

Sted

Bodø - Tromsø med MS Finnmarken

Målgruppe

Tannleger

Kursavgift

Kr 1 600

Etter påmeldingsfristen, kr 2 000

Påmelding

Send mail til kurskontakten: ehi-sund@online.no

Påmeldingsfrist

20. januar 2014

Nærmere opplysninger

Kontakt lokalforeningens kurskontakt: Elsa Sundsvold, e-post: ehi-sund@online.no, mobil: 415 59 184.

Kurset teller

Kurset teller 7 timer i NTFs etterutdanninssystem

For lokale kurs, følg med i annonseringer lokalt, eventuelt på lokalforeningenes nettside under www.tannlegeforeningen.no