Midt-Norgemøtet 2013

Olav Tryggvason står midt på torget i Trondheim. Foto: Kristin Aksnes

Den 25. og 26. april ble Midt-Norgemøtet arrangert for første gang på det nye og flotte Clarion Hotell & Congress Trondheim. For andre året på rad satte vi deltager- og utstillerrekord, med over 700 kursdeltagere begge dager og over 50 utstillere, noe som gjør det til landets nest største kurs for tannhelsearbeidere, etter NTFs landsmøte.

Midt-Norsk festaften ble avholdt torsdagen, med nesten 500 deltagere og fantastisk underholdning med Showpatruljen og ikke mindre enn TRE Elvis''er! En verdig fest i anledning Sør-Trøndelag Tannlegeforeningss 120-årsjubileum.

Årets fagprogram besto blant annet av to egne kurs for tannleger, kommunikasjonskurs for tannhelsesekretærer og et eget periodontikurs for tannpleiere, i tillegg til motivasjonskurs for hele teamet med både Nils Arne Eggen og Karsten Isachsen.

For oss tillitsvalgte i Sør-Trøndelag Tannlegeforening har det vært veldig hyggelig med alle de positive tilbakemeldingene etter årets møte, men vi jobber allikevel systematisk med å forbedre arrangementet slik at Midt-Norgemøtet 2014 blir ennå bedre. Vi håper å se dere på Clarion Hotell & Congress Trondheim 3. og 4. april 2014.

Følg oss på Facebook for oppdateringer frem mot neste års møte. Vi ses neste år!

TineSolheim 

Sør-Trøndelag Tannlegeforening