Kjøp - salg - leie

SARPSBORG

Praksis til salgs sentralt i Sarpsborg. Mye utstyr er oppdatert, digital rtg, Opus, mulighet for utvidelse. Ved interesse, kontakt Kjetil Pedersen, 41 50 84 00.

Oslo

Kvalitetsbevisst og hyggelig tannlege med 6 års erfaring, søker en veldrevet praksis i Oslo for overtakelse. Jeg er åpen for rask eller gradert overtakelse. Kontakt på e-post: tannlegepraksis.oslo@gmail.com

Hvorfor leie - når du kan eie??

Da vi har oppnådd pensjonsalder, ønsker vi å selge vår veldrevne, trivelige og sentrumsnære tannlegeklinikk i Kristiansand til en overkommelig pris!

Praksisen inneholder 4 behandlingsrom med 2 nye Kavo uniter med tilhørende intraoral rtg., 2 velholdte Flex uniter. Eget rtg.rom med OPG, cephalostat og intraoral rtg.apparat. Stort venterom. Ny topp moderne steri, eget laboratorium.

Lunsjrommet er stort med tilhørende ekstra kontorplass. Takterrasse. Heis i bygget. Opus datasystem og Digora rtg., myklaser.

Våre medarbeidere er erfarne og meget dyktige, og består av 2 tannhelsesekretærer, 1 resepsjonist i 80 % stilling og tannpleier i 60 % stilling.

Ta kontakt med Tannlegene Haaversen-Westhassel, tlf. 38027380.

Mail: tannlegene@kitor.no

Planer om å selge praksis, trappe ned eller gå av med pensjon?

Omgjengelig og kvalitetsbevisst tannlege på 46 år ønsker i så fall kontakt med deg. Har bred erfaring fra egen allmennpraksis. Er oppdatert og kurset. Har stor arbeidskapasitet og er serviceinnstilt. Jeg søker en praksis for overtakelse i løpet av nær fremtid på strekningen Lillehammer og sørover, maks to timer fra Oslo. Er åpen for ulike overtakelsesmodeller. Helst dobbeltpraksis. Ellers alt av interesse. Svar sendes e-mail: 99007821@online.no. Tlf. 99007821

Dønna i Nordland

Tannklinikken på Dønna i Nordland leies ut til privat praksis, meget rimelig.

Mye utstyr følger klinikken som har vært i bruk av den offentlige tannhelsetjenesten fram til nå.

For opplysninger kontakt Tor Hjortdahl på mobil 415 22 673.