Hva serverer utstillerne?

Nordental er årets møteplass for alle som steller med tannhelse. Utstillingen byr på det meste av dentalartikler og dessuten små og store nyheter. Mange av utstillerne byr også på noe å bite i eller noe godt å drikke. Knoll og Tott tok seg som vanlig en liten smakerunde.

Første stopp var hos Dental Sør Røntgen. I hyggelige omgivelser fant vi en kjempestor parmesanost. Til osten ble vi servert Lier eplejuice og ferskt brød. Hadde vi kommet etter klokken 16 ville vi blitt servert rødvin også. Lekkert og godt. Terningkast 6 (bilde 1).

Bilde 1.

Hos Tannlab var det god stemning og fatet med godsaker var velfylt. Vi ble budt på et glass kald Chablis eller øl hvis vi ønsket. Det var en hyggelig sittegruppe for slitne ustillingsvandrere. Terningkast 4 (bilde 2).

Bilde 2.

Proteket var som vanlig på plass på Nordental. To meget hyggelige damer og en eldre herre stod for servering av smoothies som raskt ble laget mens vi ventet. Litt trangt i serveringsområdet, men stemningen hos Proteket var upåklagelig. Terningkast 4 (bilde 3).

Bilde 3.

Hos 3M var det enkel servering på en meget romslig og delikat stand. Det ble servert frukt i en hyggelig sittegruppe. Personalet var som alltid blide og vennlige. Terningkast 4 (bilde 4).

Bilde 4.

Staumann hadde en meget innbydende stand med delikat, enkel servering. Frukten som ble servert matchet standens farger, og det var mulig å sitte ned litt for en liten pause. Terningkast 5 (bilde 5).

Bilde 5.

Dental Direkt hadde kø ved softismaskinen sin. Softis var en tydelig vinner, men det var noe kaotisk og rotete i serveringsområdet. Ismannen hadde i alle fall mer enn nok å gjøre, så det ble ingen is på Knoll og Tott. Terningkast 4 (bilde 6).

Bilde 6.

Jacobsen Dental hadde en lekker serveringsdisk. Det ble servert hvitvin og iskald juice. Tøyservietter var lagt frem, og alt var rent og delikat. Det ble også budt på meget god kaffe. Enkelt og elegant og veldig hyggelig! Terningkast 6 (bilde 7).

Bilde 7.

Norsk Ortoform Depot hadde lagt seg i selen. Fra en bardisk med en del stoler foran, ble det servert ost, oliven, paprika og tørkede tomater. I tillegg bød man på nybakt eplekake.

Farmors oppskrift! Nydelig! Det ble servert iskaldt flaskevann og velsmakende kaffe. Sånn skal det være. Terningkast 6 (bilde 8).

Bilde 8.

Hos Interdental/LIC var serveringen helt perfekt. Verter og vertinner i oktoberfestdrakter sørget for at alle hadde noe godt å bite i og noe godt i glasset. Og det var god plass og mange bord. Det ble servert lekre kanapeer og velsmakende fingermat. Iskaldt øl ledsaget maten og servicen var strålende. Det ble også budt på kaffe og konfekt. Denne standen toppet vår lille serveringssjekk, og Knoll og Tott har lyst til å gi Interdental/LIC terningkast 7! (bilde 9).

Bilde 9.

Nordental byr altså ikke bare på dentalprodukter, men også på gode munnfuller og noe for dem som er tørste. Mange er flinke til å gjøre det hyggelig for oss som besøker utstillingen. Og Knoll og Tott var både mette og utørste da vi forlot Nordental.