Stilling søkes

Volda, Sunnmøre

Pensjonsalderen nærmer seg, og jeg vurderer å avslutte min karriere som tannlege i løpet av et år eller to. Praksisen ligger i Volda, Sunnmøre. Jeg driver for øyeblikket alene, min kollega de siste par årene flytter nå til sørligere landsdeler. Kontoret har rikelig plass til to tannleger.

Tre fungerende uniter, derav en som kan rigges om til venstrehendig behandling. Opplegg til flere uniter. Digora rtg. system. Nextsys journalsystem. Eget rom for OPG.

Det ville være en fordel om eventuell kjøper har autorisasjon for implantatbehandling med stønad fra trygden, da det er langt til nærmeste tannlege med slik autorisasjon. Det er også langt til nærmeste tannlege med spesialitet på andre felt, f. eks, protetikk, periodonti og endodonti.

Interesserte kan melde seg på e-post til tannrep@online.no

Sentrale Østlandet

Engasjert nyutdannet mannlig tannlege fra UiO søker hel-/deltidsstilling, og vikariater, i privat praksis fra januar 2012. CV og referanser kan sendes på mail. Kontakt tlf: 901 84 068 eller olagronn@gmail.com.

Kvinnelig tannlege

utdannet ved UiO i jan 2008 søker deltidsstilling i området Oslo/Akershus. For tiden jobber jeg med doktorgrad og spesialistutdanning i periodonti ved UiO, planlagt ferdig i 2016. Ta kontakt på tlf. 40 05 56 58 eller hongtth@odont.uio.no

ERFAREN ASS.TANNLEGE

Kv. tannlege med stor arbeidslyst søker ass.tnl.stilling i Oslo og omegn fra 1.mars.

Ni års erfaring fra privat praksis. Uteks. fra UiO 2002.

Ingunn Grahn, tlf.: 99 64 28 77

Positiv og engasjert

kvinnelig tannpleier fra UIO med 8 års erfaring fra både offentlig og privat sektor søker hel-/deltidsstilling i privat praksis i Oslo fra februar 2012. Referanser kan gis hvis ønskelig. Ta kontakt på tlf.95067869mail: lad_nik01@hotmail.com