Velkommen til Nordental 2011

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til årets dentalutstilling i Bergens storstue, Grieghallen. Nordental, som er en viktig og integrert del av NTFs landsmøte, finner du i den nye flerbrukshallen som heter Dovregubbens hall, som befinner seg i underetasjen i Grieghallen. Det er direkte adkomst inn i messehallen i begge ender, både via hovedinngangen og via konferanseinngangen Peer Gynt.

Vi gleder oss til nok en spennende utstilling, og har gleden av å presentere en minst like omfattende og innholdsrik utstilling som tidligere år, selv om messehallen er noe mindre enn på Norges Varemesse. Våre 90 utstillere er klare for å ta imot engasjerte og interesserte tannleger og få presentere alle sine nyheter, produkter og tjenester i tre spennende og hektiske dager.

Nordental omfatter leverandører av alle typer produkter, utstyr og materiell til tannhelsetjenesten. I tillegg finner du en rekke organisasjoner og leverandører av tjenester med relevant tilknytning til bransjen. Vi håper og tror at årets Nordental vil føye seg inn i rekken av de mange interessante og vellykkede arrangementer for både utstillere og besøkende.

Enten du kommer for faglig oppdatering eller bare er nysgjerrig på nye produkter, tror vi Nordental 2011 vil oppleves som både nyttig og hyggelig. De fleste ser på arrangementet som årets store begivenhet både på det faglige og det sosiale plan. Nordental gir deg rikelig med produktnyheter, muligheter for nye innkjøp, gode messetilbud og mye hyggelig sosialt samvær med kollegaer og leverandører. Ved å besøke Nordental vil du kunne planlegge dine innkjøp, sammenligne betingelser og holde deg oppdatert på nye produkter på en meget effektiv og rasjonell måte. Rikelig med pauser i fagprogrammet vil gi alle god tid til å besøke utstillingen, så sett av litt ekstra tid til dette denne gangen!

Besøkende

Nordental 2011 er i hovedsak åpen for deltakerne på NTFs landsmøte, disse har gratis adgang til dentalutstillingen. I tillegg er utstillingen åpen for annet tannhelsepersonell og andre interesserte som ikke er deltakere på landsmøtet. Disse kan kjøpe adgangskort ved inngangen. Prisen for adgangskort til utstillingen er kr 250 for alle tre dagene og inkluderer messekatalogen for arrangementet.

Messekatalog

Messekatalogen blir sendt ut til alle som er abonnenter av Tidende. Her finner du kart over utstillingen, oversikt over alle utstillerne/leverandørene med produktkategorier. Bruk gjerne messekatalogen som en guide når du besøker Nordental.

Åpningstider for utstillingen

Vi minner om åpningstidene for Nordental som er:

Torsdag 13. oktober kl. 0830 - 1700

Fredag 14. oktober kl. 0830 - 1700

Lørdag 15. oktober kl. 0930 - 1400

Utdeling av prisen for beste stand

Vi følger opp tradisjonen med å kåre Nordentals beste stand. Juryen består av representanter fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, ett standbyggerfirma samt arrangør. Juryen vil legge vekt på hvordan standpersonellet arbeider, hvilket faglig utbytte man får ved å besøke standen, samt kreativitet i utnyttelse av produkter og areal. Utdeling av prisen vil foregå fredag i messeområdet.

Vi ønsker velkommen til årets Nordental i Bergen!