Kjøp - salg - leie

Oslo sentrum

Andel av moderne tannklinikk i Oslo sentrum (to behandlingsrom) er til salgs for erfaren, flink og samvittighetsfull tannlege med gode samarbeidsegenskaper.

Interesserte bes kontakte daglig leder Ingvild Nyquist Borgeraas snarest. (mob. 971 11 559 ettermiddag/kveld.) www.studenterlunden.no

Kongsberg, kåret til beste by å bo i!

Jeg nærmer meg pensjonsalder og vurderer salg av min tannlegepraksis. Praksisen ligger i Storgt. 6 midt i Kongsberg sentrum, en by i stor vekst. Praksisen har to behandlingsrom, med Heka-uniter og Trophy dig.rtg. Tannlegeprogram til journaler har jeg på Mac, DAPA. Det begynte jeg med før PC hadde Windows, og det fungerer framdeles utmerket. Det jobbes med en videreutvikling av programmet på Mac for å tilfredsstille de nye kravene. Nextsys er utviklet her på Kongsberg, og holder til her, om en overføring ev. er ønskelig. Takst på det tekniske utstyret har jeg fått, ytterligere takst vil foretaes i forbindelse med salg. Lokalene har meget rimelig husleie. Jeg har to år igjen til jeg går av med full pensjon, men selger gjerne før den tid og trapper gjerne selv ned.

Interesserte kan henvende seg til min e-postadresse. tale.solheim@ebnett.no,

Ev. Gå inn på min webside, www.talesolheim.no

Tannlegepraksis ønskes kjøpt i Oslo

Mobil: 988 00 502

E-post: itann.norge@gmail.com

Vestkanttorget

Ledige lokaler for spesialist på Vestkanttorget, Eckersbergsgt 30/32. Bestående av to behandlingsrom. Muligheter for egen steril. Resepsjon, venterom steril pauserom samt garderobe dusj toalett deles med allmennpraktiserende tannlege. Svært sentralt og meget trivelige omgivelser i variert helsefaglig miljø; I samme bygg finnes legesenter, akupunktør, homeopat, hudpleier, spesialist i periodontitt og psykosomatisk institutt (psykologer). Kontakt; Dag Daler, tlf. 92 04 32 91 eller 928 54 073.

Ønsker du praksisfellesskap med erfaren kollega i Bergen?

Flotte nye behandlingsrom står klar for deg i moderne ny klinikk i bydelen Åsane, like utenfor sentrum. Velegnet for kollega som ønsker å bygge opp egen praksis. Minimale investeringer og driftskostnader i stabilt og positivt kontorfelleskap. Mulighet for senere overtagelse av almennpraksis og klinikk. Praksis er godt tilrettelagt for eventuell kjeveortoped vedr. OPG, stor lab med gipsutskiller etc. For nærmere info og fotopresentasjon av praksis: http://www.erlingberg.no

Eller kontakt tannlege Erling Berg på telefon: 90 08 90 58.