Hva serverer utstillerne?

Nordental er en av landsmøtets viktigste arenaer. Utstillerne byr på det nyeste og beste de har av utstyr og forbruksvarer. Og noen av dem byr også på litt å bite i og noe å drikke. Knoll og Tott tok turen over fjellet til Bergen for å smake.

Vi ønsket å se litt på hva man bød på, hvor interessert man var i å servere noe og hvordan vi ble mottatt på standen. Vurderingen foregikk fra kl. 12 på fredag og vi var bare på utstillingen i Dovregubbens hall.

Listerine.

Hos Listerine (munnskylleprodukter) ble vi tatt godt imot av det hyggelige personalet på standen. De bød is av mange forskjellige typer. Tott ville gjerne ha krokanis, men det hadde de ikke. Helhetsinntrykket var likevel strålende. En innbydende og ryddig stand.

TERNINGKAST 5

Norsk Ortoform Depot.

Norsk Ortoform Depot (utstyrsdepot) tok oss vel imot. De kunne by på nydelig eplekake! I tillegg serverte de soltørkede tomater, oliven og søte chili fylt med ost. Gode munnfuller. Vi kunne også velge mellom flere typer velsmakende kaffe. Standen var innbydende og personalet svært vennlig.

TERNINGKAST 6

Technomedics.

Technomedics (utsyrsdepot) hadde kaffe fra en kaffemaskin, sjokolade og frukt. Personalet tok ikke kontakt med oss da vi besøkte dem, så her var det selvbetjening. Det var rent og ryddig på standen.

TERNINGKAST 3

Interdental.

På Interdentals stand (import av tannteknikk) ble vi tatt svært godt imot. Det ble servert nydelig spekeskinke og morrpølse. Fatet var nokså utplukket da vi kom, men det ble til gjengjeld servert god drikke til spekematen, noe som behaget Knoll og Tott veldig på dette tidspunktet. Det ble også budt på sjokolade. Et hyggelig besøk.

TERNINGKAST 5

Dental Direct.

Hos Dental Direct ble det servert softis. Tott ville gjerne ha sjokolade på isen, men det fikk han ikke. Men det vanket sjokolade fra Anton Berg og soft drinks. En svært hyggelig danske stod for serveringen. Miljøet rundt serveringen var noe uryddig.

TERNINGKAST 3

Dentaltec dental as.

Dentatec dental as (utstyr og materialer) bød på vellagret ost og kjeks. Fatet var svært utplukket da Knoll og Tott kom. Men man var ikke sen om å komme med påfyll da dette ble påpekt. Et lite glass god rødvin ledsaget osten. Frukt ble også servert på denne standen og personalet var meget hyggelige. Dette var på mange måter forbilledlig.

TERNINGKAST 5

Colosseumklinikken

Colosseumklinikken bød på champagne og peanøtter. Enkelt og velsmakende. Stemningen på standen var upåklagelig og personalet var interesserte og hyggelige. Og det var flere flasker i kjøleskapet.

TERNINGKAST 4

DNB Nor.

DnB Nor hadde en stor og innbydende stand. Personalet var umiddelbart på banen og de bød på epler og sjokoladepenger(!) Tilbudet om skopusser, nøkkelring og isskrape var hyggelig, men ikke av interesse i denne sammenhengen.

TERNINGKAST 3

Vesentlig dårligere plassforhold enn man pleier å ha på Nordental gjorde nok at flere av utstillerne hadde nedprioritert sittegrupper og servering. Knoll og Tott var likevel rimelig fornøyde med det vi hadde blitt servert.