Kjøp-salg

Klinikk til salgs på Stord

Sammen med mine dyktige og hyggelige medarbeidere, driver jeg en travel men velorganisert tannlegepraksis midt i Leirvik sentrum.

Tannlegepraksisen er organisert som et aksjeselskap, og har god omsetning / driftsresultater.

Vi har et stort pasientgrunnlag, god tilgang på nye pasienter, vi benytter Opus og har digitalrøntgen på begge behandlingsrom.

Siden vi fysisk er plassert i en gruppepraksis sammen med to andre tannleger har vi god tilgang til digital OPG hos dem. Den ene tannlegekollega har også kirurgikompetanse og får henvisninger på dette fra kollegaer / distriktet.

Klinikken er nylig eksternt taksert (eiendeler og goodwill). Både pris og oppgjørsform kan diskuteres. Lokalene kan om ønskelig kjøpes ut og gunstig leies ut til tannlegevirksomheten.

Ønsker du å vite mer, kan du få prospekt/utvidet informasjon ved henvendelse til min rådgiver: Elvebredden Råd & Regnskap AS på telefon: 38 12 95 30 eller på epost: post@elvebredden.org

Med vennlig hilsen tannlege Halfdan Tesdal

Tannlegepraksis i Vestfold

Andel av gruppepraksis med fem eiere selges. Klinikk med seks uniter holder til i moderne og lyse lokaler. Høy standard på inventar, tannlegeutstyr og data. God plassering i Horten by (en time fra Oslo) i forhold til tilgjengelighet. Totalt fem tannleger og en tannpleier. Planmeca unit,chick rtg og OPG.

Henvendelse tannlegehe@gmail.com. Tlf. 93 44 97 57.

Oslo sentrum

Et behandlings rom med nytt utstyr, mars 2011 leies ut /selges, passer for tannlege med egne pasienter. Tlf. 95419211 etter kl. 16.30, mail: s-sahafiha@hotmail.com

Planer om å selge praksis, trappe ned eller gå av med pensjon?

Omgjengelig og kvalitetsbevisst tannlege på 34 år ønsker i så fall kontakt med deg.

Erfaring fra privat praksis, kontinuerlig oppdatert og kurset. Har stor arbeidskapasitet og er serviceinnstilt.

Jeg søker en praksis for overtakelse i Oslo / Akershus.

Er åpen for ulike overtakelsesmodeller.

Janne Buer Mob: 41 33 03 05 mail: janne@buer.as

Halvpart av Dentalklinikken på Slependen, selges

eller leies ut (langsiktig) pga utenlandsopphold. Gir i dag tilnærmet fulltidsstilling for en tannlege og ca. en dag med tannpleier. Klinikken er en moderne tomannspraksis og er drevet i AS-form. Kun seriøse henvendelser.

Ring: tannlege Anne Nordgard 95527337 eller på mail: annenordgard@yahoo.no

Oslo vest

Tannlegepraksis til salgs i Oslo vest.

Henv. tlf. 994 282 73.