Kjøp - salg - leie

LARVIK SENTRUM

Meget godt etablert tannlegepraksis selges. Gunstig leie og meget sentralt. Recall-system men ikke data. Må avvikles pga. helsesituasjon. Meget stort krone-bro potensial. Hurtig avgjørelse ønsket.

VIKTIG: KUN forespørsel pr e-post blir besvart. E-post:

boye.nereng@sandefjordbredband.net

Leie i tannlegefellesskap

Vi har ett 12 kvm lyst og nytt behandlingsrom til leie i moderne og veldrevet praksis på Skøyen i Oslo. Det er to almentannleger i praksisen. Lokalene er helt nye og velutstyrte med ny unit. OPG, lab, digitalt rønken osv. Lokalene ligger meget sentralt til mht kommunikasjon.

Vi er åpne for flere muligheter i forhold til feks spesialitet eller fulltid/deltidsleie. Det er også mulig å ha med seg egen tannlegeassistent.

Ta kontakt for presentasjon og samtale

hofftanlegen@online.no

Drammen Sentrum

Tannlege søkes for overtagelse av moderne tannklinikk i Drammen sentrum. To gode og velutstyrte behandlingsrom, pent oppusset. Funksjonelt og presentabelt lokale med sentral og hyggelig beliggenhet. Opus journalsystem og digitalt røntgen. Klinikken er i full drift med god pasienttilgang. Snarlig overtagelse er ønskelig. Ta kontakt på tlf. 456 32 453 etter 1700 eller på staalknu@frisurf.no

Telemark

Etableringsklar tannlege får moderne tannlegepraksis gratis mot husleieavtale. B.mrk «Etablering»

Oslo sentrum

Et behandlings rom med nytt utstyr, mars 2011 leies ut /selges, passer for tannlege med egne pasienter. Tlf. 95 41 92 11 etter kl. 16.30, mail: s-sahafiha@hotmail.com

Tannteknisk laboratorium

vurderes solgt. Leie kan også være aktuellt. B- mrk 1-11/11