Velkommen til Nordental 2010

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til årets dentalutstilling, Nordental. Utstillingen vil som resten av landsmøtet være på Norges Varemesse i Lillestrøm 14.–16. oktober.

Dentalutstillingen er en viktig begivenhet som er en sentral del av NTFs landsmøte. Vi gleder oss til nok en spennende utstilling og håper og tror at årets Nordental vil føye seg inn i rekken av de mange interessante og vellykkede arrangementer gjennom en stadig voksende utstilling.

Innholdsmessig vil utstillingen være like variert og omfattende som tidligere, med utstillere fra både inn- og utland. Nordental omfatter leverandører av alle typer produkter, utstyr og materiell til tannhelsetjenesten. I tillegg finner du en rekke organisasjoner og leverandører av tjenester med relevant tilknytning til bransjen.

Enten du kommer for faglig oppdatering eller er nysgjerrig på nye produkter, tror vi Nordental 2010 vil oppleves som både nyttig og hyggelig. De besøkende ser på arrangementet som årets store begivenhet både på det faglige plan, produktnyheter, nye innkjøp og sosialt samvær med kollegaer. Rikelig med pauser i fagprogrammet vil gi alle god tid til å besøke utstillingen.

Besøkende

Nordental 2010 er i hovedsak åpen for deltakerne på NTFs landsmøte, disse har gratis adgang til dentalutstillingen. I tillegg er utstillingen åpen for annet tannhelsepersonell og andre interesserte som ikke er deltakere på landsmøtet. Disse kan kjøpe adgangskort ved inngangen. Prisen for adgangskort til utstillingen er kr 250 for alle tre dagene og inkluderer messekatalogen for arrangementet.

Ved å besøke Nordental vil du kunne planlegge dine innkjøp, sammenligne betingelser og holde deg oppdatert på nye produkter på en meget rasjonell måte. Sett av litt ekstra tid til dette denne gangen!

Messekatalog

Messekatalogen blir sendt ut til alle som er abonnenter på Tidende. Her finner du kart over utstillere, Nordental og produktinformasjon.

Åpningstider for utstillingen

Torsdag 14. oktober kl. 0830–1700

Fredag 15. oktober kl. 0830–1800

Lørdag 16. oktober kl. 0900–1600

Nytt av året

Utstillingen har i år utvidet åpningstiden på fredagen til kl. 1800 så benytt tiden etter foredragene til å besøke denne. Det vil også bli en egen kafé i utstillingsområdet hvor man kan få lett servering.

Morgenkaffe

Start dagen under årets landsmøte med en kaffekopp i utstillingen den første halvtimen hver dag før forelesningene starter. Her får du anledning til å ta utstillingen i øyesyn i litt roligere omgivelser, samt mulighet til å treffe kolleger og utstillere. Serveringen er gratis.

Utdeling av prisen for beste stand

Vi følger opp tradisjonen med å kåre Nordentals beste stand. Juryen består av representanter fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, ett standbyggerfirma samt arrangør. Juryen vil legge vekt på hvordan standpersonellet arbeider, hvilket faglig utbytte man får ved å besøke standen, samt kreativitet i utnyttelse av produkter og areal. Utdeling av prisen vil foregå fredag på messeområdet.

Velkommen til Nordental.