PÅ NETT

Vårens første tannlegeblogg

Tidende har etterlyst tannleger som blogger, og til vår store glede har tannlegen og forskeren Bano Singh meldt seg med bloggen Tannhelse. Bloggen er forholdsvis fersk, etablert i november i fjor, og hun skriver om jobben som tannlege og som forsker på smak.

Du finner bloggen på http://tannlege.wordpress.com

Bano Singh var også intervjuet i Tidende nr. 4, 2008, under tittelen «Hver sin smak – eller hvordan er det?».

Nettvett.no:

Far er mest uforsiktig

En undersøkelse gjort av Nettvett.no, viser at aldersgruppen 15–29 år er mest bevisst på personvern i sosiale medier som for eksempel Facebook. Hele 74,3 prosent i denne aldersgruppen har gjort endringer i innstillingene for personvern på sin Facebook-konto. De mellom 30 og 44 år er enda litt flinkere. I aldersgruppen over 60 år, har bare 27 prosent gjort denne endringen, og i alle aldersgruppene er menn litt mer uforsiktige enn kvinner når det gjelder å endre personverninnstillingene sine.

Nettvett.no er et nettsted hvor du finner informasjon, råd og veiledning om sikker bruk av Internett. Informasjonen er rettet både mot forbrukere og små og mellomstore bedrifter.

På Nettvett.no får du informasjon og hjelp om blant annet bruk av e-post, chat og sosiale medier, spam, virus, deling av filer på Internett, nettbank, og beskyttelse mot angrep utenfra.

Nettvett.no er laget av Post- og teletilsynet på oppdrag fra Samferdselsdepartementet og i samarbeid med andre myndigheter, IKT-bransjen og representanter for brukerne.

Kilde: Nettvett.no