God oppslutning om Vestlandsmøtet

Det var 305 deltakere forhåndspåmeldt til kurs og foredrag på Vestlandsmøtet 2010. Møtet startet med et forkurs torsdag 7. januar, og fortsatte med foredrag av nordiske, norske og lokale krefter fredag 8. og lørdag 9. januar.

Vestlandsmøtet 2010, det 69. i rekken, ble åpnet av formannen i Bergen Tannlegeforening, Truls Breyholtz (bildet) den 8. januar kl. 10.00. Han snakket om lokale forhold i sin åpningstale, og la særlig vekt på viktigheten av tillitsmannsopplæring og rekruttering av nye talenter til tillitsverv. Selv er han resirkulert i vervet som formann, og ble hyllet av sine egne for at han har påtatt seg denne oppgaven, under en middag for foreningsmedlemmer og inviterte gjester i Bergen kvelden før åpningen av Vestlandsmøtet.

NTFs president, Gunnar Lyngstad, hilste Vestlandsmøtet fra et nasjonalt ståsted. Ved terskelen til et nytt tiår startet han med å skue litt tilbake, før han gjorde rede for NTFs planer fremover.

Relativt mange utstillere fant veien til Radisson SAS Hotel Norge i Bergen, som har begrenset utstillerplass. Arrangøren fortalte at noen fortsatt sto på venteliste ved åpningen av møtet.

Det var også mange, 170 for å være eksakt, og flere enn de siste årene, 120 i 2009, som hadde meldt seg på den tradisjonsrike banketten fredag kveld. Arrangementet var litt løsere i snippen i år, for den som ville det. Noen var imidlertid skuffet over at alt ikke var som før, og la særlig merke til at det ikke var like mange taler som en er vant til i Bergen.

Foto:
Ellen BeateDyvi