Nytt helsetidsskrift

FOTO: Yay Micro.

VOF – Helsemagasinet Vitenskap & Fornuft ønsker å formidle budskapet om at dersom flest mulig av oss skal kunne fungere best mulig, må vi først finne årsakene til at vi ikke gjør det. For å finne hva som dypest sett er årsak til våre plager må vi ofte se gjennom og forbi gamle oppfatninger uvaner, sosialt press, politikk særinteresser og egne lyster og følelser. Hvordan er vi egentlig tilpasset å leve og hvordan bør vi innrette oss for å fungere best mulig – fysisk psykisk og i samspill med våre nærmeste og større enheter?

Vår drivkraft er ønsket om å finne ut av hva som best gagner menneskeheten, og svarene på slike problemstillinger ønsker vi å finne og formidle videre, skriver ansvarlig redaktør Dag Viljen Poleszynski, redaktør Anne Lene Johnsen og redaktør Iver Mysterud i lederen til VOF nr. 1, som kom ut nå i høst.

VOF har til hensikt å formidle vitenskap og fakta innen helse, ernæring, psykologi, trening, læring, utvikling, politikk og miljø. Bladet har et evolusjonært perspektiv og er opptatt av å finne ut hva som skal til for at vi skal leve optimalt og med best mulig helse. Les mer på www.vof.no