Kjøp – salg – leie

Tåsen

jeg ønsker å leie ut tannlegekontor på Tåsen nærsenter 3–4 dager i uka. Kontoret er helt nytt og moderne, har alt utstyr, er veldig lyst og behagelig, utsikt mot rundkjøring på Tåsen. Jeg er med på partnerskap. Du må ha egne pasienter. Veldig lav leie. Henv. mob. 916 04 456 E-post: sirusin@hotmail.com

Salg av tannlegepraksis

Sentralt i Kristiansand ønsker vi å selge vår veldrevne tannlegepraksis grunnet eieres nådde pensjonsalder. Praksisen har et stort pasientgrunnlag og god tilgang på nye pasienter. Den har trivelige og dyktige medarbeidere, i form av to tannhelsesekretærer, en resepsjonist og en tannpleier i 60 % stilling. Vi tannleger er fleksible mht. mulig overgang om ønskelig med oss som leietannleger i en periode fremover og vi er fleksible overfor oppgjørsform. Dagens klinikklokaler fremstår som moderne, lyse og trivelige og har et areal på 145 kvm. Arealet kan om ønskelig utvides med 60 kvm. Vi har i dag fire behandlingsrom, stort venterom, resepsjon, lunsjrom/hvilerom, kontorplass, steril, laboratorium og arkiv. Praksisen benytter Opus datasystemer og har digora digitalt rtg., eget røntgenrom med OPG og cephalostat. I og med at vi eier klinikklokalene er det også mulighet for å kjøpe disse.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten og Odd Haaversen-Westhassel på tlf. 38 02 73 80 eller send oss en mail på: tannlegene@kitor.no

Klinikk til salgs i Porsgrunn

Tverrfaglig miljø med tannleger, leger og fysioterapeuter. Kan også leies ut med tanke på fremtidig salg. Nye flotte lokaler. Mange pasienter på recall og stor tilgang på nye. Henv. e-post; bkarsten@frisurf.no, mob. 959 14 297.

Hardanger

Moderne praksis i hjertet av Hardanger til salgs. God omsetning og stort recall-arkiv. Lav husleie, tre beh.rom, Dimaxis dig.rtg. OPUS. Tlf. 91 14 66 71 eller e-post: karl.kvile@norwegian.no

Planer om å selge praksis, trappe ned eller gå av med pensjon?

Omgjengelig og kvalitetsbevisst tannlege på 36 år ønsker i så fall kontakt med deg.

Bred erfaring fra egen allmennpraksis, kontinuerlig oppdatert og kurset. Har stor arbeidskapasitet og er serviceinnstilt.

Jeg søker en praksis for overtakelse i løpet av nær fremtid på strekningen Moss – Oslo/Akershus og ned langs Oslofjorden til og med Kristiansand.

Er åpen for ulike overtakelsesmodeller. Alt av interesse.

Jens Bjelke-Holtermann. Mob: 996 30 284 mail: jensb-h@hotmail.com

Bryne

Tannlegepraksis til salgs på Bryne grunnet pensjonering. To behandlingsrom,Opus,ny kompressor men utstyret ellers trengst å fonyast. Praksisen er godt innarbeidet med mange recallpasienter.

Henvendelse til

Lauritz Aarsland

e-mail: lauritz.aarsland@lyse.net

Mobil: +47 91107590

Address: Bjørkevegen 4

P.O.box: 348...4349

Bryne – Norway

Tannlegepraksis til salgs i Sandvika sentrum

Tlf. 67 54 86 19.