Tilbakeblikk

1910

Aarsmøde og generalforsamling

Den norske tandlægeforenings aarsmøde og generalforsamling 14de og 15de oktober var meget godt besøgt, særlig var der mødt frem mange kolleger udenfra Kristiania. Det hele var greit ordnet og blev mønsterværdig ledet, saa der ikke merkedes spor af knirken i maskineriet – hvis man da ikke hertil vil regne den omstendighed, at forsamlingen til at begynde med var noget faatallig, fordi den svenske flyver, baron Cederstrøm, trak mange foreningsmedlemmer til Etterstad.

Oktober–november 1910, 1ste hefte

1960

Indeks for Tidende

Fra hovedstyremøte 3. september 1960: «Etter anmodning fra hovedstyret møtte tannlege Røstvig og gav en redegjørelse for sitt arbeide med en indeks for Tidende. Han hadde tidligere til dette arbeide fått en bevilgning på kr. 1500,- fra Ole Smith-Houskens fond.

Tannlege Røstvig redegjorde for det arbeide han tidligere hadde utført med indeksen, og hovedstyret besluttet å foreslå for representantskapet at tannlege Røstvig blir gitt en bevilgning for å fullføre arbeidet, og vedtok videre å stille foreningens samling av årganger av Tidende til disposisjon for tannlege Røstvig.»

November 1960, hefte 9

2000

Samfunnsodontologisk forum feirer

Flere jubileer skulle markeres og feires da Samfunnsodontologisk forum hadde sitt årlige møte, denne gang på Holmenkollen Park Hotel i Oslo. Først og fremst var det 20. gang Forum ble arrangert. I invitasjonen ble det dessuten understreket at det i år er 90 år siden skoletannpleien startet i Oslo og 50 år siden Folketannrøkta ble innført. I tillegg feirer Oslo by sitt 1000-årsjubileum, og vertsbyen markerte dette ved å invitere gjestene til en stilig mottagelse i Rådhuset og ved foredrag under selve møtet.

August 2000, nr. 11