Kjøp – salg – leie

Salg av tannlegepraksis

Sentralt i Kristiansand ønsker vi å selge vår veldrevne tannlegepraksis grunnet eieres oppnådde pensjonsalder. Praksisen har et stort pasientgrunnlag og god tilgang på nye pasienter.

Den har trivelige og dyktige medarbeidere, i form av to tannhelsesekretærer, en resepsjonist og en tannpleier i 60 % stilling. Vi tannleger er fleksible overfor mulig overgang om ønskelig med oss som leietannleger i en periode fremover og vi er fleksible overfor oppgjørsform. Dagens klinikklokaler fremstår som moderne, lyse og trivelige og har et areal på 145 kvm. Arealet kan om ønskelig utvides med 60 kvm. Vi har i dag fire behandlingsrom, stort venterom, resepsjon, lunsjrom/hvilerom, kontorplass, steril, laboratorium og arkiv.

Praksisen benytter Opus datasystemer og har digora digitalt rtg., eget røntgenrom med OPG og cephalostat. I og med at vi eier klinikklokalene er det også mulighet for å kjøpe disse.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten og Odd Haaversen-Westhassel på tlf. 38 02 73 80 eller send oss en mail på: tannlegene@kitor.no

Veletablert

og moderne praksis nær Oslo sentrum: Heka-uniter, digitalt røntgen og Opus.

Klinikken har et ledig behandlingsrom som ønskes leid ut til tannlege med egne pasienter. Velegnet også for tannlege som ønsker å bygge opp egen praksis. Gode betingelser.

Nærmere info kontakt: tannlege09@gmail.com

TRONDHEIM

Abelgården Tannklinikk AS eies og drives av to tannleger på Lademoen i Trondheim. En halvpart, som utgjør full stilling, skal nå leies ut med mulighet for senere kjøp. Trivelig miljø, dyktige medarbeidere. Svært stort recallkartotek og pasientmengde. Tannpleier og fire sekretærer, tanntekniker i samme hus. Moderne utstyr med blant annet Cerec. Tore Ulstein og Inger Wangensteen, Gisle Johnsonsgt. 5, 7042 Trondheim, tlf. 73 53 28 16, 41 29 25 26 (Tore) og 95 16 20 16 (Inger)

Salg av tannlegepraksis

Sentralt i Skien, i lyse og trivelige lokaler i egeneid villa skal tannlegeektepar selge sin veldrevne tannlegepraksis, grunnet flytting til Oslo. Praksisen er innredet med tre behandlingsrom og ferdig opplegg for et fjerde rom i villaens første etasje. I andre etasje er det egen leilighet på 110 kvm for eget bruk eller utleie.

Dermed har interessenter en unik mulighet for å kjøpe en villa i tillegg til tannlegepraksis, og dermed skaffe seg en betydelig leieinntekt med lav beskatning!

Praksisen har ellers et stort pasientgrunnlag, god tilgang på nye pasienter og den har trivelige og dyktige medarbeidere.

Praksis fremstår som moderne og kvalitetsfokusert med digitalisert trådlløst nettverk/Opus datasystemer. Egen hage og flere parkeringsplasser følger eiendommen. Praksis har tre egeneide aktuelle domenenavn og er tilknyttet Norsk Helsenett.

Selgende tannleger ønsker primært å selge både tannlegepraksis og eiendom under ett, og gjerne med en rask overtakelse.

Ønsker du mer informasjon eller tilsendt et fyldig prospekt kontakt:

Trond-Egil Korsmoe på tlf. 38 12 95 30 eller mail: tek@praksisforvaltning.no

Tannlegepraksis til salgs på Gol

Godt innarbeidet tannlegepraksis selges grunnet pensjonering høsten 2010.

Fin beliggenhet i attraktivt kontorbygg i Gol sentrum. Areal 92 kvm, to behandlingsrom, steril, resepsjon, venterom, spiserom, garderobe for ansatte, maskinrom/lager.

To Heca-uniter (nyeste des 2009), Dentica datasystem, Digora digital-røntgen, recall-system. God pasienttilgang.

For nærmere opplysninger/prospect kontakt Haakon Smeby, tlf. 91 62 37 43, e-post: h-smeby@online.no

HAREID

Eldre veletablert praksis i Hareid sentrum selges pga. pensjonering. Godt pasientgrunnlag. Recall system. Tlf. 700 920 73, e-post: jliavaa@online.no

Til salgs Oslo

Trivelig og meget sentralt beliggende praksis på Bjølsen selges pga. oppnådd pensjonsalder.

Sirona unit fra 2008. Opus og digitalt rtg. Lav husleie.

God off. kommunikasjon og parkering på gateplan.

Jeg arbeider kun fire dager i uken.

Henvendelse privat: 22 60 35 15 eller mob. 95 19 48 38 etter kl. 1900.

Nord-Odal

Jeg er dessverre nødt av private grunner til å selge praksisen min på Sand I Nord-Odal, ca. 1,8 mil fra Eidsvoll og 10 mil fra Oslo.

Hvis du er ute etter en trygg, stabil og veldig sikker arbeidsplass er dette stedet for deg. Pasientene er veldig lojale og samvittighetsfulle, arbeidsoppgavene er varierte, sekretæren er den beste støttespilleren, beliggenheten er flott ved Storsjøen!

Siden praksisen trenger en teknisk oppgradering er også prisen hyggelig! Ikke si nei til denne muligheten!

Ring: 92 88 94 40 etter kl. 1700.