Velkommen til Nordental 2007

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til årets dentalutstilling som i år vil gå av stabelen i Trondheim Spektrum den 11. – 13. oktober. Det er igjen Sør-Trøndelag Tannlegeforening som er vertskapet for Den norske tannlegeforenings landsmøte og Nordental 2007. Sist gang var i 1997.

Arrangementet har vokst jevnt og trutt med årene og dentalutstillingen er en viktig begivenhet som har fått en sentral og prioritert del av NTFs landsmøte. Norwegian Promotion Group AS som er teknisk arrangør har arbeidet med Nordental i mange år, og innehar god kompetanse om arrangement og utstillere.

Vi gleder oss til nok en gang til å avholde arrangementet i Trondheim, og håper og tror at årets utstilling vil føye seg inn i rekken av de mange interessante og vellykkede arrangementer.

Innholdsmessig vil utstillingen være like omfattende, variert og oppdatert som tidligere, med utstillere fra både inn- og utland. Nordental omfatter leverandører av alle typer produkter, utstyr og materiell til tannhelsetjenesten. I tillegg finner du en rekke organisasjoner og leverandører av tjenester med relevant tilknytning til bransjen.

Enten du kommer for faglig oppdatering eller håndfast handling, tror vi Nordental 2007 vil oppleves som både nyttig og hyggelig. De besøkende ser på arrangementet som årets store begivenhet for faglig oppdatering, produktnyheter, nye innkjøp og sosialt samvær med kollegaer. Rikelig med pauser i fagprogrammet vil gi alle god tid til å besøke utstillingen.

Nyhet!

Nå gjør vi det enda enklere for dere. Vi har i år chartret et eget fly for NTF s landsmøte og Nordental. Alle deltakere og utstillere vil ha muligheten til å kjøpe en pakkeløsning hvor dere får fly tur/retur Oslo – Trondheim med til en god pris, samt. overnatting i to netter på et sentrumsnært hotell.

Les mer om dette på side 565.

Besøkende

Nordental 2007 er i hovedsak åpen for deltakerne på NTFs landsmøte, disse har gratis adgang til dentalutstillingen. I tillegg er utstillingen åpen for annet tannhelsepersonell og andre interesserte som ikke er deltakere på landsmøtet. Disse kan kjøpe adgangskort ved inngangen. Prisen for adgangskort til utstillingen er kr 150 og inkluderer messekatalogen for arrangementet.

Ved å besøke Nordental vil du kunne planlegge dine innkjøp, sammenligne betingelser og holde deg oppdatert på nye produkter på en meget rasjonell måte. Sett av litt ekstra tid til dette denne gangen!

Messekatalog

Messekatalogen blir sendt ut til alle som er abonnenter på Tidene, og delt ut til de som måtte ønske det under arrangementet. Her finner du kart over utstillere, Nordental og produktinformasjon.

Åpningstider for Nordental

torsdag 11. oktober kl. 0830 – 1700

fredag 12. oktober kl. 0830 – 1700

lørdag 13. oktober kl. 0900 – 1400

Utdeling av prisen for beste stand

Vi vil også i år følge opp tradisjonen med å kåre Nordentals beste stand. Juryen består av representanter fra både offentlig og privat tannhelsetjeneste, ett standbyggerfirma samt arrangør. Juryen vil legge vekt på hvordan standpersonellet arbeider, hvilket faglig utbytte man får ved å besøke standen, samt kreativitet i utnyttelse av produkter og areal. Utdelingen av prisen for Beste Stand på Nordental 2007 vil foregå i hall C lørdag 13. oktober kl. 1300.

Velkommen til NTFs landmøte 2007.