Ordørerern i Trondheim har ordet

Velkommen til Trondheim

Ta Trondheimsveien

Det er en glede for meg å kunne ønske velkommen til landsmøtet i Den norske tannlegeforening 2007! Jeg merker meg at foreningen valgte Trondheim som arena for landsmøtet i jubelåret 1997, og jeg er glad for at dere igjen velger den gamle stad som vertsby.

Jeg håper dere får anledning til å bruke byen i løpet av disse dagene. Kulturlivet i Trondheim er rikt, med stor bredde innen teater og kunst, og et musikktilbud som spenner fra jazz og rock til symfoni- og kammermusikk. I Pirbadet – som er vel verdt et besøk – kan du nyte panoramautsikt over fjorden og Munkholmen mens du bader i temperert vann.

Kanskje vil du benytte anledningen til å ta en spasertur gjennom en av Nordens mest typiske og best bevarte trebyer. I gater og veiter med brostein og særpregede trehus, oppleves fortiden nær og tilstedeværende, og byens severdigheter forteller om en spennende historie. På samme tid er Trondheim en høyst moderne og levende by. Den har de muligheter en storby kan tilby, men ivaretar samtidig småbyens sjarm, ro og hygge.

Jeg ser fram til å se dere i Trondheim!

RitaOttervik 

ordfører i Trondheim