Landsmøtekomiteen har ordet

Velkommen til landsmøtet i Trondheim 2007

Kommer du kjørende mot Trondheim, blir du møtt av en stor plakat som ønsker velkommen til kroningsbyen. Vi lager en liten vri på den og ønsker velkommen til landsmøtebyen. Flere tusen tannhelsepersonell og utstillere vil nok vite å sette sitt preg på byen noen dager i oktober.

Bakteppet er en by med stolte historiske tradisjoner og et levende og aktivt miljø. Studenteruka, eller uka som den heter lokalt, går delvis parallelt med vårt arrangement. Det legger ingen demper på vår utfoldelse, tvert i mot, vi deltar med liv og lyst i Studentersamfundet på vår egen kamerataften.

Etter hvert som årene går, blir det mer og mer klart hvor viktig et faglig og sosialt fellesskap er for yrkesutøvelsens kvalitet. Ikke bare bruker vi våre årlige treff til å oppdatere oss på det siste innenfor faget, den gode kontakten med kolleger bidrar sterkt til å vedlikeholde våre høye etiske målsettinger. I en tid hvor brukerne av tjenestene blir mer og mer kvalitetsbevisste og vegen til klagen er kort, vil kontinuerlig etterutdanning og «kollokvering» bidra til å forlenge den. Høy kvalitet og profesjonalitet er nødvendig også for å stå i mot alle useriøse aktører i markedet.

Og så er det jo så hyggelig å møtes!

Avstanden til landets største befolkningskonsentrasjoner byr på en liten utfordring. Vi tviler ikke på at logistikken holder, spørsmålet er bare om dere alle vil ta turen til Trøndelag. Vi håper og tror at dere vil det, og lover at vi skal gjøre vårt beste for at det blir vellykket. Vår utmerkede landsmøtekomité har jobbet som helter, og resultatet blir supert. Komiteen består av rutinerte, kompetente og entusiastiske medarbeidere som sammen med NTFs fagnemnd og sekretariat er garantister for kvaliteten på arrangementet. Det blir en fin blanding av alt et tradisjonelt landsmøte inneholder og litt til, det lille lokale.

Det lille lokale har vi lang tradisjon for. Foreningen er etthundreogfjorten år, men aktiv som en fjortenåring. Erfaringene fra tidligere landsmøter, sist for 10 år siden, og våre årlige Midt-Norgemøter gir et godt grunnlag for arbeidet med årets landsmøte.

Vi er stolt av våre tillitsvalgte i Sør-Trøndelag tannlegeforening, og vil takke alle for innsatsen i arbeidet med landsmøtet. Takk fortjener også NTFs kunnskapsrike fagnemnd for et innholdsrikt fagprogram, NTFs representanter for godt samarbeid om landsmøtet, og sist, men ikke minst, våre hovedsamarbeidspartnere for god støtte. Takk også til våre dentalutstillere for stor og helhjertet oppslutning. En ekstra oppmerksomhet til våre hovedsponsorer i Trondheim 2007: Solidox, Actavis (Flux), Norsk Orthoform Depot og Astratec Dental blant utstillerne. Uten utstilling, intet landsmøte.

Ikke vent til neste år, ta turen til Trondheim i år, så får du oppleve et trøndersk landsmøte.

Vi gleder oss til å ta i mot dere!

Velkommen til landsmøtet!

Anne Grethe Beck Andersen leder i Sør-Trøndelag tannlegeforening

Jens Otto Ulseth leder i Landsmøtekomiteen 2007