Info om retningslinjer for etterutdanning

NTFs system for registrering av etterutdanning er nå i drift. For å se hvor mange timer etterutdanning som er registeret på deg, logg inn på «Min side» på NTFs hjemmeside ved hjelp av medlemsnummer og passord. Velg «Min kursprofil» i menyen til venstre. Her vil du se hvilke kurs og hvor mange timer etterutdanning som er registrert på deg fra 2005 da Retningslinjer for etterutdanning trådde i kraft.

Hvis du ønsker å registrere kurs som ikke er administrert av NTF, velger du Etterutdanning i menyen til venstre. Her finner du en oversikt over kurs som er godkjent i vårt etterutdanningssystem. Velg «Registrer» til venstre for kursnavnet og «Registrer kurset» på neste bilde. Kurset er nå registrert på medlemmet, og timetallet vil bli medregnet i timetallet som fremkommer på Min side.

Kurs som ikke er meldt inn og godkjent av NTF må fremdeles registreres manuelt på skjema som trykkes ut eller lastes ned på egen PC. Dette skjemaet ligger under Kurs og utdanning/ Retningslinjer for etterutdanning/Nyttig. Vi har dessverre ingen mulighet til å legge ut kurs som bare enkelt personer deltar i, hvis ikke arrangøren søker om godkjenning for kurset.