Friske tenner er ingen selvfølge

Mange tannleger er idealistiske, eller har i hvert fall litt eventyrlyst. Vi lurer på hvordan det vil være å jobbe i utlandet en periode; reparere tenner på fattige barn i Sao Paulos slum, eller trekke tenner under en akasie i Tanzania. Vi vet bare ikke hvordan vi skal gå fram. Hvem organiserer noe slikt, hva krever det av meg og hva kan jeg forvente? Fordi vi ikke vet, forblir det ofte med tanken.

For å gjøre noe med dette er nettsiden www.frisktann.no under utarbeidelse. Dette er en side som har som eneste mål å hjelpe norske tannleger med å tilby sin tjeneste og kompetanse i områder av verden der behovet er større enn i Norge. Den skal inneholde informasjon fra flest mulig organisasjoner og stiftelser som sender ut tannleger i bistand.

Men skal siden bli effektiv, er jeg avhengig av hjelp. Kan du bidra med informasjon om en organisasjon, en stiftelse, et enkeltmenneske, eller en gruppe som jobber med tannlegebistand, vil jeg gjerne høre fra deg. Du kan ta kontakt direkte, eller formidle kontakt med dem det gjelder.

På forhånd takk!

DagTvedt 

Adresse: e-post: dag@frisktann.no, www.frisktann.no eller tlf. 99 61 37 00