Landsmøtekomiteen har ordet

Velkommen til Landsmøtet i Stavanger 2006

Bernt Vidar Vagle

Ralf B. Husebø

Det er Rogaland Tannlegeforening som har den store glede å ønske alle hjertelig velkommen til NTFs landsmøte i Stavanger 2006. Vår forening har mottatt dette ærefulle oppdrag med stor entusiasme og ikke så lite stolthet. Som verter vil vi gjøre vårt aller beste.

Rogaland Tannlegeforening er en dynamisk forening i sterk vekst, med over 300 medlemmer. Den 13. oktober 2006 er det 100 år siden den ble stiftet. Vår lokalforenings 100-års jubileum faller sammen med årets landsmøte og en markering på banketten er med på å gjøre denne begivenheten enda større for oss alle.

Vi har hatt en hardtarbeidende landsmøtekomité som har nedlagt mange møtekvelder og jobbet intenst for at arrangementet skal bli så bra som overhodet mulig. Over 40 møter har den hatt de siste årene, og vi vil herved benytte anledningen til å takke for det suverene arbeidet den har utført. Samarbeidet med NTFs sekretariat har vært konstruktivt og knirkefritt i alle ledd. Tusen takk også til NTFs fagnemnd, som har laget et spennende program.

Landsmøtet er en arena for faglig påfyll både av praktisk og teoretisk slag. Det sosiale aspektet er ikke mindre viktig der kullvenner og kolleger møtes i hyggelige rammer. RTF har valgt å satse på en tradisjonell kamerataften der vi inviterer til uformell festivitas med egne kullbord.

Våre dentalutstillere, som er viktige støttespillere, er også med på å gjøre sitt til at dette skal bli et flott landsmøte. Særlig vil vi nevne Solidox, Dental Sør, Nobel Biocare og Sandnes Sparebank, som er våre hovedsponsorer i Stavanger 2006.

Vi er stolte av vår region, og den har utvilsomt mye å by på. Stavanger er en herlig by å besøke, og de som ikke vet det, vil finne det ut. Fremfor alt trekker vi frem Rogaland som et matfylke, med gode råvarer fra hav og land. RTF har inngått avtale med Gastronomisk Institutt, som kvalitetssikrer maten på de sosiale arrangementene.

Dette blir det 4. landsmøtet i Stavanger. Tidligere har det vært arrangert her i 1956, 1982 og 1996. Årets landmøtekomité tar mål av seg til å vise at slike arrangement både bør og kan arrangeres utenfor Oslo med jevne mellomrom.

Så gjenstår det å ønske lykke til med årets landsmøte, og vi håper alle vil hygge seg under fantastiske forhold i Stavanger Forum, i gode arrangementer, i en feiende flott by!

Velkommen!

Bernt VidarVagle 

leder i Rogaland Tannlegeforening

Ralf B.Husebø 

leder i Landsmøtekomiteen 2006