Kjøp – salg – leie

TANNLEGEPRAKSIS PÅ HAMAR

I lyse, trivelige lokaler sentralt på Hamar har vi for salg en veletablert tannlegepraksis som i dag drives etter Pride-prinsippene. Klinikken har 5 moderne og fullt utstyrte behandlingsrom. Klinikken er fullt digitalisert, også med OPG. Fire av behandlingsrommene benyttes av tannlege og ett benyttes av tannpleier. Praksisen drives i samarbeid med annen tannlege som «sologroup». Det arbeider i dag 3 trivelige og særdeles dyktige tannhelsesekretærer i klinikken. Arkivet inneholder ca. 1200 – 1300 recallpasienter. Tilgangen av nye pasienter til praksisen er meget stor.

Nærmere beskrivelse / prospekt kan du få ved å henvende deg til

Sissel Kristensen i Visma Privat Helse på telefon 38 12 33 67.

Oslo

Praksis til salgs, meget sentralt v/beste Bogstadv. 2 behandlingsrom, rimelig husleie. B.mrk. 2 – 5/05.

Oslo

Tannlegepraksis i Oslo ønskes kjøpt.

Veldrevet praksis med minst 2 behandlingsrom. Tlf. 900 47 390.

Majorstua, Oslo

Veletablert spesialist i periodonti planlegger å flytte virksomheten til nye lokaler i Majorstuaområdet, og ønsker kontakt med en eller flere andre tannleger/spesialister for deltagelse i et kontorfellesskap. Det er aktuelt med nyetablering i egnede lokaler, men det kan også være av interesse med kjøp av praksis i et eksisterende kontorfellesskap. Kontakt Ann Elisabeth Arctander, e-post: ann.arctander@c2i.net, tlf. 993 62 464 / 22 60 58 72 (p).

Vest-Oppland, Dokka

Veletablert igangværende praksis vurderes solgt grunnet pensjonering. I drift siden 1959. En eier. Bra utstyr. Godt pasientgrunnlag. Recall. Opus data. Dokka er et skolesenter. Trivelig sted med gode fritidsmuligheter. Selges rimelig ved rask avgjørelse. Takst foreligger.

Henv. Svein Lund, tlf. 61 11 03 46, pr. 61 11 10 92.