Benvenuto al corso la prossima volta!

Svar til Jon F. Toverud

Vi registrerer at Toverud har sagt oj, oj, men det er en del andre som har sagt voj, voj, og Toscanakurset ble raskt fulltegnet, med venteliste. Heldigvis er det fremdeles frivillig å melde seg på kurs i NTF regi!

Selvfølgelig kan man hevde at kr 14 000 i kursavgift for fire dager er dyrt, men når man ser hva som er inkludert, er vi ikke uten videre enige. Det vil bli fullt kursprogram i tre dager og også en del på lørdag. Vi har lagt opp et hyggelig sosialt program med buss og guide som følger deltakerne overalt.

Fullpensjon med overnatting i fem netter kommer på kr 4 800 i dobbeltrom medregnet drikke til maten. Dette synes ikke vi er avskrekkende. Reisen kan man sikkert få billigere ved å lete seg frem på egenhånd, og det er det full anledning til, men vi måtte sørge for at det fantes et tilstrekkelig antall plasser, og da var det dette vi klarte å oppnå.

Kursgiverne blir honorert etter NTFs takster. At vi opererer med to kursgivere fordyrer selvfølgelig kurset, samtidig som det forhåpentlig vil gjøre det faglige innholdet bedre og mer interessant.

Det var en forutsetning da kurset ble lagt opp, at det skulle være selvfinansierende og ikke belaste fellesskapet. En slik forutsetning må nødvendigvis gjenspeile seg i kursavgiften siden påmelding til kurs er den ukjente faktor i all kursplanlegging. I ettertid vil selvfølgelig opplegget bli evaluert både når det gjelder det faglige, administrative og økonomiske. Så langt ser det ut til at det blir aktuelt å gjenta konseptet.

Velkommen til kurs ved neste korsvei!

Nina WienckeGerner 

leder av NTFs fagnemnd

SisselBjørntvedt 

fagsjef