Tannlege-NM i golf 2004

Tannlege-NM i golf går i år på Sola Golfklubb ved Stavanger den 14. august. Vi tar stafettpinnen videre fra et meget vellykket arrangement ved Borre GK i 2003. 60 deltakere siste år vitner om stor interesse for å delta ved dette årlige høydepunkt for golfende tannleger og assosierte. Vi legger nå til rette, slik at like mange eller flere vil delta. Golf i to dager om ønskelig, deltagerdiplom og en fin anledning til å treffe kollegaer, venner og kjente. Vi har i år også klart det kunststykket å unngå kollisjon med klubbmesterskapene!

Som tidligere år har vi følgende klasseinndeling:

Kl. 1: Tannleger hcp 0 – 18 Slag uten hcp.

Kl. 2: Tannleger hcp 18,1 – 36 Stableford

Kl. 3: Følge, ansatte, tannteknikkere,    sponsorer etc. Stableford

Påmelding skjer ved å gå inn på: www.sola-golfklubb.no, så til Turneringer/oversikt/august/Tannlegemesterskap. Navn, Klasse, Hcp.

Påmelding kan også gjøres til tannlege Gaute Kommedal, e-post: kommedal@enter.vg (foretrekkes), tlf. 51 20 15 00 eller fax 51 20 15 09.

Vi har avtaler med hoteller og formidler kontakt for bestilling dersom det er ønskelig.

Påmeldingsfrist: 9. juli 2004

Husk gyldig hcp kort!

Opus Open 2004: Fredag ettermiddag 13/8 arrangerer vi Opus Open som er en stableford-turnering for alle som er tilknyttet tannhelsen, med sosialt samvær, noe å bite i og premieutdeling. Dette er også en fin måte å gjøre seg kjent med banen. De som ønsker å delta må da melde seg på denne også.

Tannlege-NM 2004: Lørdag vil starten gå fra kl. 0800.

Etter innkomst er det felles middag i klubbhuset, premieutdeling og sosialt samvær.

Hjertelig velkommen til en golfhelg i Stavanger.