Klinisk endodonti og protetikk i Toscana

31. mai til 5. juni 2005

Gilberto Debelian.

Tomas Josefson.

Vær med fagnevnden på denne turen til Toscana. Kurset vil gi en oversikt over endodontisk og protetisk behandling og en oppdatering av dagens aktuelle behandlingsmetoder innen fagområdene. Nyere metoder og materialer ved rotbehandling av tenner vil bli gjennomgått i form av teori og arbeidskurs. Preparasjonsteknikker vil også gjennomgås og rehabilitering av den rotfylte tann bli presentert, og det vil bli kasuspresentasjoner og diskusjoner i grupper.

Vi skal bo i vakre San D’orcia, en typisk Toscansk småby. Den svenske guiden Li Axare som bor i Toscana vil ta oss med til noen av Toscanas perler. Vi vil se Sienna, Pienza og Firenze og oppleve vakker natur, bade i varme kilder, besøke vindistrikt og smake gode viner, samtidig som vi kan tilby et godt faglig program. Det vil også bli arrangert et ledsagerprogram i matlaging og kunsthistorie.

Kursgivere

Övertandläkare, Spesialist i oral protetikk, Tomas Josefson, Luleå

Dr. odont, spesialist i endodonti, Gilberto Debelian, Oslo

Målgruppe

Tannleger

Kursplan

  • Biologi og moderne klinisk endodonti

  • Nyere rotfyllingsmaterialer

  • Arbeidskurs i klinisk endodonti

  • Det protetiske behandlingspanoramat. Aktuell uppdatering och en överblick över utvecklingen til dagens behandlingsmetoder

  • Tannburen protetikk. Något om preparasjonsteknikk och den rotbehandlade tandens rehabilitering

  • Planlegging och rehabilitering vid større rehabiliteringsfall

  • Gruppearbeid med kasuistikker

Antall deltakere

Maks. 25

Sted

Hotell Casanova, San Quirco D’orcia, Toscana, Italia

Tid

Avreise tirsdag 31. mai, ettermiddag

Kursstart 1. juni. Hjemreise søndag 5. juni.

Antall timer

20 timer

Kursavgift

Kr 14 000

Kursavgiften inkluderer hele kursprogrammet inkludert materiell til arbeidskurs, alle utflukter, transport og inngangspenger til stedene vi skal besøke. Vin- og ostesmaking.

Oppholdsutgifter

Kr 7 100 i enkeltrom

Kr 4 800 per person i dobbeltrom

Oppholdsutgiftene inkluderer opphold i enkelt- eller dobbeltrom fra og med tirsdag kveld til og med avreisedag på søndag, og alle måltider med unntak av en lunch og en middag som deltakerne inntar på egenhånd. Vin til maten er inkludert.

Ledsageravgift

Kr 5 200

Ledsageravgiften inkluderer alle utflukter inkludert transport, guide og inngangsbilletter til stedene vi besøker, kurs i kunsthistorie og et matlagingskurs på hotellet hvor vi skal bo.

Reise

Deltakerne må selv bestille og betale reisen. Reisen kan bookes gjennom BTI nordic på tlf. 23 35 36 67. Vi har reservert et antall billetter. Pris tur/retur for disse billettene er ca. kr 4000. Kontaktperson: Eva Holstad, e-post: eva.holstad@btinordic.com

Påmeldingsfrist

1. februar 2005

Påmeldingen er bindene når kursavgift og eventuell avgift for ledsager samt oppholdsutgifter er innbetalt. Faktura for kursavgift, eventuell ledsageravgift og oppholdsutgifter vil bli tilsendt når påmeldingen er registrert. Ved avbestilling etter 1. april vil innbetalt beløp ikke bli refundert. Benytt påmeldingsskjemaet på neste side eller kopi av dette ved påmelding og send det til:

Laila C. Bråten per faks eller post. Faks: 22 55 11 09. Postadresse: Postboks 3063 Elisenberg, 0207 Oslo

Nærmere opplysninger

Ta kontakt med Laila Bråten på e-post laila.braaten@tannlegeforeningen.no, tlf. 22 54 74 08 eller Nina Wiencke Gerner på e-post nina.gerner@c2i.net