Velkommen til Nordental 2004

Dentalutstillingen Nordental

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til en ny og oppdatert dentalutstilling i Oslo. Nordental 2004 arrangeres 14. – 16. oktober, så sett av datoene i kalenderen allerede nå.

Nordental 2004 er en sentral og prioritert del av NTFs landsmøte og NTTFs Fagsamling. Vi gleder oss til å vise frem utstillingen i ny innramming på Norges Varemesse. Lokalene er nye og moderne, og meget godt tilrettelagt for denne typen utstillinger. Vi håper og tror at årets utstilling vil føye seg inn i rekken av de mange vellykkede utstillinger i hovedstaden.

Innholdsmessig vil utstillingen være like omfattende, variert og oppdatert som tidligere, med utstillere fra både inn- og utland. Nordental omfatter leverandører av alle typer produkter, utstyr og materiell til tannhelsetjenesten. I tillegg finner du en rekke organisasjoner og leverandører av tjenester med relevant tilknytning til bransjen.

Enten du kommer for faglig oppdatering eller håndfast handling, tror vi Nordental 2004 vil oppleves som både nyttig og hyggelig. Rikelig med pauser i fagprogrammet gir alle god tid til å besøke utstillingen.

Besøkende

Nordental 2004 er i hovedsak tilrettelagt for deltakerne på NTFs landsmøte og NTTFs Fagsamling, som har gratis adgang til dentalutstillingen. I tillegg er utstillingen åpen for annet tannhelsepersonell og andre interesserte som ikke er deltakere på landsmøtet eller fagsamlingen. Disse kan kjøpe adgangskort ved inngangen. Prisen for adgangskort til Nordental 2004 er kr 150 og inkluderer messekatalogen for arrangementet.

Ved å besøke Nordental vil du kunne planlegge dine innkjøp, sammenligne betingelser og holde deg oppdatert på nye produkter på en meget rasjonell måte. Sett av litt ekstra tid til dette denne gangen!

Åpningstider for Nordental

Torsdag 14. oktober kl. 0900 – 1700

Fredag 15. oktober kl. 0900 – 1700

Lørdag 16. oktober kl. 0930 – 1600

Felles morgenkaffe

Start dagen under årets landsmøte med en hyggelig kaffekopp i utstillingen hver dag før forelesningene starter. Morgenkaffen serveres fra torvet midt inne i utstillingen. Her får du anledning til å ta utstillingen i øyesyn i litt roligere omgivelser, samt mulighet til å treffe kolleger og utstillere. Serveringen er gratis.

Kafé Nordental

Kafé Nordental er en egen kafé tilrettelagt for de besøkende på utstillingen. Vår målsetning er å legge opp til en meny og en atmosfæres som du vil trives i. Kafeen er sentralt plassert i vrimleområdet A1 rett utenfor utstillingshallen og møtesalen B4. Du slipper med andre ord å bruke verdifull tid på å forflytte deg vekk fra området for å få en hyggelig matbit.

Jordans barnekrok

Jordan AS lager i år en barnekrok ved Kafé Nordental i A1 utenfor utstillingshallen. Barnekroken vil være åpen lørdag fra kl. 0930 – 1600. Her vil det være mye gøy for barna med forskjellige alderstilpassede aktiviteter. Har du barn i alderen 0 – 8 år, så ta dem med. De kan være i barnekroken mens du for eksempel besøker utstillingen.

Utdeling av prisen for beste stand

Vi har i mange år hatt en hyggelig tradisjon med å kåre Nordentals beste stand. En jury bestående av representanter for både offentlig og privat tannhelsetjeneste, et standbyggerfirma samt arrangør vil i løpet av utstillingsperioden vurdere de ulike standene. Juryen vil legge vekt på hvordan standpersonellet arbeider, hvilket faglig utbytte man får ved å besøke standen, samt kreativitet i utnyttelse av produkter og areal. Utdelingen av prisen for Beste Stand på Nordental 2004 vil foregå på torvet lørdag 16. oktober kl. 1300.

Velkommen til Nordental 2004!