På nett, rett og slett

Nå kan du lett finne igjen den artikkelen du husker at du har lest i Tidende, du husker bare ikke når. Eller du kan lete opp hva som er skrevet om ulike temaer, for eksempel amalgam, fluor eller bleking de senere årene. Det er bare å slå opp på Tidendes nettadresse, www.tannlegetidende.no, klikke seg inn på «søk i arkiv», og benytte de registrerte søkeordene som går direkte inn i aktuelle artikler, eller man kan søke direkte på forfattere eller temaer i fritekstsøk.

Synes du at Tidende kommer sent i posten, så vit at Tidendes startside på nettet alltid er siste utgave av tidsskriftet, og at den blir lagt ut i sin helhet kl. 0000 på utgivelsesdagen.

Under stillingsannonser kan du søke på stilling og distrikt, og det er også mulig å abonnere på ledige stillinger. Vil du raskt inn på nettstedene til f.eks. de odontologiske lærestedene i Norden, NIOM eller andre relevante organisasjoner, tidsskrifter m.m. så finner du også lenker til disse på startsiden.

Og det er selvsagt lenke til NTFs nettsted, www.tannlegeforeningen.no der de siste nyheter er lagt ut i tillegg til alle typer medlemsinformasjon. Husk at du må benytte medlemsnummeret (fire siffer der 0 nå blir erstattet av 2) for å komme inn på selve medlemsinformasjonen. På foreningens startside vil du også se hva andre medier skriver om tenner, tannhelse og tannleger.

Mer informasjon om bruken av nettstedene finner du i Tidende nr. 3, 2003 side 134 – 5 og nr. 5, 2003 side 240 – 1. Disse utgavene ligger selvsagt også på nettet.